Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok akinek bejönnek a tomboy csajok? L/17

Figyelt kérdés
bunkók kíméljenek!!:)

2013. febr. 28. 21:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Igen, én jobban bírom a fiúsabb nőtársaimat, a sok p*csától rosszul vagyok. Barátom szerint, anyám szerint, és énszerintem is, én pasis vagyok, de ez a belső tulajdonságaimra igaz csak. A külsőmmel szeretek foglalkozni, szeretem a csinos cuccokat (nem p*csásakat), de igazából egy laza pólóban néha szívesebben ellennék. Viszont a szép smink elmaradhatatlan. Visszatérve, ja, nekem az ilyen csajok nagyon szimpatikusak, és meg is értem őket. Én is mindig fiúkkal barátkoztam, egy fiús csaj biztos jófej lehet!
2013. febr. 28. 22:14
 22/34 anonim ***** válasza:
Tomyboy, bioromantika, mi jön még? :D
2013. márc. 1. 00:08
 23/34 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a tomboy-ok (bár nem vagyok lány), de bejönnek azok a lányok is, akiknek bejönnek a tomboy-ok :D
2013. márc. 1. 10:48
 24/34 ivilicious ***** válasza:
nekem bejönnek 19/L
2013. márc. 1. 12:34
 25/34 anonim ***** válasza:
Igen! *-*
2013. márc. 2. 16:41
 26/34 anonim ***** válasza:

Hm.. Mostanában engem sokat foglalkoztatott ez a fiús lány téma. És arra jutottam, hogy részben azonosulni is tudok vele. Bár nem szeretem az emberek, személyiségek és stílusok kategóriába szorítását.

A kérdésre válaszolva. Igen, szimpatikusak. Van bennük valami különleges plusz, legalább is számomra. De én inkább csak barátkoznék egy ilyen lánnyal. :) Amúgy lány vagyok. Tudom, hogy te inkább olyan ismerkedés céljából tetted fel a kérdést vagy csak simán a vélemények miatt. Biztos nem barátkozás céljából. De azért én mégis megkérdezem.. Melyik városban laksz? :D

2013. márc. 3. 22:11
 27/34 A kérdező kommentje:
Hát, lehet barátkozás is... :) Egyébként, csak úgy feltettem. :) Én kecskeméti vagyok. És te?
2013. márc. 4. 08:54
 28/34 anonim ***** válasza:
Na jó.. Most befostam. xD Csak reménykedtem, hogy talán közel laksz.. és basszus.. Tényleg közel laksz. :DD Én amúgy nem vagyok kecskeméti, de minden nap odajárok suliba. (nem messze lakok, Nagykőrösön) Azért remélem nem ismerjük egymást igazából.. xD
2013. márc. 4. 17:52
 29/34 anonim ***** válasza:
Amúgy melyik iskolába jársz Kecskeméten?
2013. márc. 9. 23:10
 30/34 anonim válasza:
nekem igen *-* énis tomboy vagyok amúgy
2013. szept. 12. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!