Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akinek bejönnek a tomboy csajok? L/17
Figyelt kérdés
bunkók kíméljenek!!:)2013. febr. 28. 21:35
21/34 anonim válasza:
Igen, én jobban bírom a fiúsabb nőtársaimat, a sok p*csától rosszul vagyok. Barátom szerint, anyám szerint, és énszerintem is, én pasis vagyok, de ez a belső tulajdonságaimra igaz csak. A külsőmmel szeretek foglalkozni, szeretem a csinos cuccokat (nem p*csásakat), de igazából egy laza pólóban néha szívesebben ellennék. Viszont a szép smink elmaradhatatlan. Visszatérve, ja, nekem az ilyen csajok nagyon szimpatikusak, és meg is értem őket. Én is mindig fiúkkal barátkoztam, egy fiús csaj biztos jófej lehet!
22/34 anonim válasza:
Tomyboy, bioromantika, mi jön még? :D
23/34 anonim válasza:
Nekem bejönnek a tomboy-ok (bár nem vagyok lány), de bejönnek azok a lányok is, akiknek bejönnek a tomboy-ok :D
26/34 anonim válasza:
Hm.. Mostanában engem sokat foglalkoztatott ez a fiús lány téma. És arra jutottam, hogy részben azonosulni is tudok vele. Bár nem szeretem az emberek, személyiségek és stílusok kategóriába szorítását.
A kérdésre válaszolva. Igen, szimpatikusak. Van bennük valami különleges plusz, legalább is számomra. De én inkább csak barátkoznék egy ilyen lánnyal. :) Amúgy lány vagyok. Tudom, hogy te inkább olyan ismerkedés céljából tetted fel a kérdést vagy csak simán a vélemények miatt. Biztos nem barátkozás céljából. De azért én mégis megkérdezem.. Melyik városban laksz? :D
27/34 A kérdező kommentje:
Hát, lehet barátkozás is... :) Egyébként, csak úgy feltettem. :) Én kecskeméti vagyok. És te?
2013. márc. 4. 08:54
28/34 anonim válasza:
Na jó.. Most befostam. xD Csak reménykedtem, hogy talán közel laksz.. és basszus.. Tényleg közel laksz. :DD Én amúgy nem vagyok kecskeméti, de minden nap odajárok suliba. (nem messze lakok, Nagykőrösön) Azért remélem nem ismerjük egymást igazából.. xD
29/34 anonim válasza:
Amúgy melyik iskolába jársz Kecskeméten?
30/34 anonim válasza:
nekem igen *-* énis tomboy vagyok amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!