Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok akinek bejönnek a tomboy csajok? L/17

Figyelt kérdés
bunkók kíméljenek!!:)

2013. febr. 28. 21:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
De amúgy miért lányokhoz szól a kérdés?Tán leszbi vagy?
2013. febr. 28. 21:42
 12/34 A kérdező kommentje:
tán igen. :)
2013. febr. 28. 21:42
 13/34 Pretty Ballerina ***** válasza:
Akkor ez olyan, mint a butch?
2013. febr. 28. 21:43
 14/34 anonim ***** válasza:
70%

Tök jó, hogy lassan már minden kis apróságra, egyediségre, jellemvonásra, stílusjegyre külön kategóriát találnak ki. Adnak neki valami (gagyi) megnevezést, aztán már szinte külön fajként kezelik.

Amit te leírsz, azt szép hagyományos szóhasználattal fiús lányoknak, vagy fiús stílusú lányoknak nevezik. (És az esetek többségében a háttérben NEM a másik nem jellegének felvétele áll, egyszerűen csak mondjuk jobban szeretik a rövidebb hajat, farmert, és az autókat, mint a p*csaszoknyát, meg az agyament shoppingolást.)

2013. febr. 28. 21:45
 15/34 anonim ***** válasza:

De, értem én, te nem érted. De kíváncsian várom, hány új "kategória" jelenik meg tök hétköznapi jellemvonásokra/stílusokra a következő napokban :D

Egyébként meg tomboy: http://www.youtube.com/watch?v=3j4t185wl-0 :D

2013. febr. 28. 21:48
 16/34 anonim ***** válasza:

Te a tomboy-ság miatt vagy leszbi?Tehát szereted a fiús dolgokat,és azt hiszed hogy ez a fiúknak nem tetszene?

Bocs, hogy ennyit kérdezgetek, de érdekel miért van ennyi leszbi.

2013. febr. 28. 21:48
 17/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom mi az a tommiboy én leragadtam szintiboynál
2013. febr. 28. 21:50
 18/34 anonim ***** válasza:

azért leszbi mert leszbi,a stílus más dolog

nekem bejönnek,csak nagy mell is kell hozzá:D

am én bi vagyok,nem tudom ez így mennyire számít

2013. febr. 28. 21:51
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem, nem hiszem azt hogy ez nem tetszene a fiúknak, mert jópárnak bejövök. Csak épp nem járnék egyel sem. :)
2013. febr. 28. 21:52
 20/34 anonim ***** válasza:
16%
Kamu kérdés.
2013. febr. 28. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!