Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire gáz, ha egy srác a szüleivel megy moziba?

Figyelt kérdés

Természetesen vannak barátaim,akikkel mehetnék,de a szüleimet általában ugyanazok a filmek érdeklik mint engem.Például anyukám nagy Halálos-iramban rajongó:D

És ha van valami ilyen film,akkor sokszor valamelyik szülőmmel megyek rá.Az se mindegy,hogy ilyenkor levisznek kocsival,valamint fizetik a jegyem.(tömegközlekedéssel minimum másfél óra a mozi,a zsebpénzemet pedig elviszi a sport)

Magas,sportos,ezenkívül átlagos kinézetű srác vagyok amúgy.Csak 17 évesen kicsit cikinek érzem ezt a dolgot.Mit gondolnátok,lányok,ha látnátok egy ilyen srácot "anyucival" mozipénztárba állni? Lúzernek tartanátok?

17/F

2013. febr. 28. 21:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mert plázába(ahol van a mozi) általában a haverjaival megy az ember elvileg.
2013. febr. 28. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, de általában az ilyet le kell szarni. Szerintem. Ha mások véleménye alapján élsz elveszted önmagad.
2013. febr. 28. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Még az sem érdekelne, ha tényleg a haverhiány miatt szoktál volna erre. A legtöbb ember más jellemvonásokkal szimpatizál, mint én, miért jelentene hát bármit is, hogy ők miképp viszonyulnak hozzád? Ha kedvellek, akkor kedvellek, ezt se megelőzőleg, sem utólag nem befolyásolhatja a közösség.

Nem, nem vagy gáz.

2013. febr. 28. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz:D
2013. febr. 28. 21:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Sok fiúhaverom van, akik elzárkóznak az anyjuktól, pedig jófej anyukákról van szó! Én sajnálom az ilyen anyukákat, és én sem szeretném, ha egyszer lenne fiam, és ilyen lenne velem. Sokkal többre értékelem, ha normális a kapcsolat, ilyen szinten, ahogy te írod.
2013. febr. 28. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én negyven éves vagyok, a fiam húsz szoktunk egyűt járni moziba, voltunk már koncerten is. Szerintem nem fordúl meg a fejében hogy ciki. Bár volt hogy megkérdezték tőlle a haverjai, hogy a nővére vagyok-e, ilyenkor mindíg vigyorogva mondja hogy az anyukám:-)
2013. márc. 1. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!