Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg igaz lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg igaz lenne?

Figyelt kérdés

Hallottam egy csomó embertől, hogy ha akció előtt iszol valami alkoholt, persze mértékkel, akkor tovább húzódik a magömlés?

Ha, ez nem igaz, akkor tudnátok mondani pár hasznos tippet?

Próbáltam múltkor azt, hogy nyomattam az asszonynak, és közben másra gondoltam(kocsik, stb..) és így eléggé elsikerült húzni, de aztán már ez nem nagyon vált be(fáradt voltam és nem tudtam koncentrálni).

Tippeket!!!

Kösz.

2013. febr. 27. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
nálam igaz
2013. febr. 27. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Ajajjj, pajtás, nálam egy üveg bor a minimum, előtte pár kupica hp. és reggelei bírom...

A sör az gáz viszont, felejtős!!!

2013. febr. 27. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Na fasza, nagyon zsír.

Én is valami ütős kis barack páleszre gondoltam, na meg asszonyomnak bor, amibe én is belenyalok majd.

2013. febr. 27. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha a nedű helyét friss, szeszes húgy veszi át, mindenképp.
2013. márc. 2. 22:13
 5/7 anonim válasza:
Elosszor is lazulj el, az mindig segit. Masodszor is megerto tarsat keress, ha elmesz egy parszor hamar nemgond, a korai magomles a fejbe kezdodik, raparazol, stresszelsz hogy milesz ha... SEMMI! kicsit osszebujtok, azutan mehet az unga-bunga tovabb. Ne mondj le a baratnod/parod testerol, az ugy az igazi! ;)
2013. márc. 4. 03:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem nincs gondom a magömléssel.

Elterelem a figyelmem, de közbe magamra és a páromra is figyelek.

Bizonyos pozitúrákban nagyon nehezen megyek el, de furcsa, hogy a .. khm a kutya pózban meg elég hamar elsülök, bár ezt megértem, hiszen mind a ketten eléggé élvezzük, na meg a fürgeségem sem hagy alá.

Az alkohol egyébként nálam is segített.

Pia nélkül is sokáig bírom, de most így jobban eltudtam lazulni és mind a ketten jobban élveztük.

2013. márc. 4. 10:33
 7/7 anonim válasza:
azert elvezed annyira a kutyapozt, mert a makkod tetejet bokkodi a huvely vege.
2013. márc. 7. 00:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!