Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le vagy kezdjek beszélgetést egy lánnyal reggel a buszon akivel még sose beszéltem és nem is ismer, csak egy buszon járunk?
Tanácsokat, szövegeket létszíves.. Sokszor barátnőivel van.. Mi tévő legyek?
16/F
Ha van mellette hely, akkor ülj mellé... Aztán mondd neki, hogy jó sokan vannak már megint... és neked sajnos mindig ezzel a busszal kell bejárnod, mert csak így érsz be a suliba... blabla... aztán erre tuti fog valamit mondani, vagy megkérdezi, hova jársz... vagy ha netalántán esik az eső, akkor mondd azt, hogy miért pont ilyenkor, kibírhatta volna, ameddig beértek a suliba... :D ilyenekkel lehet elkezdeni egy beszélgetést, ha nem ismeritek egymást... utána megy minden magától... :)
Én is használtam már ezeket a dolgokat... :D
20/L
hát először szemezz vele szerintem, mosolyogj rá, ezeket ha viszonozza legalább látod azt is, h érdeklődik-e ő is irántad. ha igen, akkor menj oda, kérdezd meg, köszönj, kérdezd meg, h hova jár suliba, a nevét... ilyesmi.
ja, és inkább olyankor menj oda, ha nincsenek körülötte a barátnői, bár ha szimpi vagy neki akkor az se baj, ha ott vannak, csak mégis egyszerűbb a dolgotok ha kettesben vagytok :)
jaa, de ha már szemezel vele egy ideje, akkor MENJ ODA, mert ha nem mész, szegény nem fogja érteni, h most akkor mi van?! ez tapasztalat =) [18/l]
Szemezésről hallottál jóember? :D és ha az már megvolt,sima utad lesz :D
hajrá
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!