Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mér monta ezt el nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér monta ezt el nekem?

Figyelt kérdés
Msn-en beszélgettünk a sráccal aki már nagyon régóta tetszik nekem, és monta h nem akar járni senkivel mert egy barátnője szakított vele, és elege lett a szerelemből, meg hogy lefeküdt a fél sulival, de közben úgy viselkedett mintha tetszenék neki....nemrég jöttem rá hogy valószínű hogy akkor volt barátnője és már szakítottak, és hallottam róla olyan pletykákat hogy tényleg lefeküdhetett a fél sulival, de hogy annyira megbántották volna hogy nem akar járni senkivel az nem valószínű, meg hogy inkább ő dobálja ki a csajokat.Ezt megemlítettem neki hogy mit mondanak róla és ő elmondta hogy nem igaz, meg hogy hányszor szakított ő és hányszor vele stb...megkérdeztem tőle hogy mér mond el nekem ilyen sok mindent mert nem szokás, és annyit mondodtt hogy mert kérdeztem...azóta már biztos hogy nincs bnője és már máshogy viselkedik velem is (még mindig olyan mintha tetszenék neki de már közelebb kerültünk egymáshoz, már nem csak távolról figyeljük egymást hanem köszönünk is stb)
2009. szept. 10. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószinüleg azelőtt csak játszott veled,ám mostmár máshogy áll a dolog mert nincs barátnője!
2009. szept. 10. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
lehet h velem van a baj de én ebből egy szót sem értek -.-
2009. szept. 12. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!