Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha semmi szexuális életem és párkapcsolatom sincs?
Nem gáz. Legalább több csaj jut a többieknek. :)
De tényleg nem gáz.
nem
még érzed szükségét majd jön
2es, mi az hogy sajnos?:D
Es az gaz, ha lassan 20 vagyok, van baratnom regota, de szexualis eletem soha nem volt?:D
Figyu, én 23 évesen találtam meg azt a lányt, akinek neki adnám a szüzességem. Most ez lehet viccesen hangzik sokak számára, mert nem fáj meg ilyesmi, de azért mégiscsak 1x van az első alkalom az életben :)
Na szóval szerintem nagyon nem gáz, annyi idős koromban még nagyjából én is úgy voltam mint te. Persze néha arra gondoltam, milyen jó lenne kipróbálni ezt-azt vagy csak szimplán megdugni egy jó csajt, de ez a lélektelen dugás nem az én műfajom. Ahhoz pedig, hogy valakiben teljesen megbízzak és beleszeressek, előtte alaposan meg kell ismernünk egymást és ez idő...
Szóval majd neked is alakul, ha most így van az nem gáz. Ez egy ilyen korszak, majd meglátod, hogy később másképp lesz ;)
"semmiféle igényem nincsen se szexpartnerre, se barátnőre (fiúra se), nagyon jól elvagyok egyedül." <<<---->>> "Sokan furának néznek, nekem is kicsit kínos a dolog"
Ez mi? Először azt mondod, hogy jól elvagy egyedül, aztán meg mégse? Magadnak is hazudsz, nem vagy jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!