Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez lehetséges?
Bocsi, nem tudta befogadni az agyam, szappanoperából sose voltam jó.
De a válaszom: Majd fölnősz.:)
Hát ez eszelős jó :D.
Amúgy lehetséges. K miért akarná, hogy V és A összejöjjön? A barátnőjének a haverja V, úgyhogy egyrészt nem közvetlen a kapcsolat, másrészt, ha én lennék K helyében nem nézném jó szemmel, hogy a barátnőm fiúkkal haverkodik. Nem tiltanám meg neki, mert nincs jogom, meg az túl féltékenykedős, mindenesetre nem csipáznám V-t. G meg a legjobb barátja, nyilván azért nem akarja, hogy V lecsapja G elől A-t. Bár ha jobban belegondolunk, azáltal, hogy lecsapná, eltérülne a fenyegetettség érzés a barátnője miatt. De tételezzük fel h nem féltékeny. Akkor is V-vel csak közvetett kapcsolatban áll barátnője által, G-hez meg közvetlenül kapcsolódik. Ezáltal még ha a barátnője fontosabb is, mint a legjobb barétja, a barátnője haverjait nyilván nem tartja előrébb. Huhh. :D
Nagyon köszi:) azt hiszem eddig neked sikerült legjobban átlátni a helyzetet(még nálam is jobban) ezért télleg köszi:)
jah és nem gondoltam volna h tud vki olxan bonyolult választ írni mint amien a kérdés:)
itt a megoldás! :D nagy nehezen rájöttem :D
és igen, könnyedén előfordulhat hogy létezik :) most már csak az a kérdés, hogy ki tette fel a kérdést? :D
hát amikor kezdett levágós lenni, hogy ki kicsoda, és kivel mit hogyan, akkor már sejthető volt, hogy V tette fel a kérdést. :)
a továbbiakban, az a fontos, hogy V mit szeretne. ha tetszik neki A és A-nak is V, akkor a probléma megoldva :), és attól, hogy a barátnőd pasijának ez nem tetszik még lehettek nagyon jóban a barátnőddel!
remélem tudtam segíteni! :) sok sikert a továbbiakban! :)
Köszi szépen:)
Csak az a baj hogy ez csak a problémám egyik fele de már dolgozom a másikon is és reméljük hogy happy enddek záródik a dolog:)mert az egész történet ismeretében lehet hogy télleg jól elmenne szappanoperának:DxD
Vagy még annak is bonyolult lennexD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!