Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Létezik az, hogy egy lány tetszik az osztály legjobb pasijának, akinek a legjobb haverjának a barátnője annak a srácnak a haverja aki a lánynak tetszik, és hogy az oszt. legjobb pasijának a haverja tudja h a lány mind2 srácnak tetszik és nem akarja hogy a barátnője haverjával járjon az a lány?-bocsi a bonyolult fogalmazás miatt de ennél egyszerűbben nem tudtam:)2009. szept. 10. 17:06
1/19 anonim válasza:
nos, ez így tényleg bonyolult. talán ha leírnád nevekkel.. úgy érthetőbb lenne, és tudnék segíteni :)
2/19 anonim válasza:
Őszintén, én ebbe belezavarodtam, pedig direkt próbáltam odafigyelni, hogy mit is olvasok. Szerintem is írd le nevekkel. Nem muszáj a saját neveikkel, hanem hogy pl. Puding szereti Makarónit, de ő a legjobb haverja Spagettinek, aki oda van Eperért
4/19 A kérdező kommentje:
Okés, akkor van G(ő az isztály legjobb pasija) neki a haverja K, akinek a barátnője B...tehát K és B járnak és K G legjobb haverja....Akkor van a lány aki V, és B osztálytársa és jóbarátja A tetszik V-nek...szóval lehetséges az hogy G-nek és A-nak tetszik V és K ezt tudja, és nem szeretné ha V és A összejönnének...ez még így is bonyolult, de remélem azért így már jobb:)
2009. szept. 10. 17:21
6/19 anonim válasza:
remélem segítettem :D
(előző voltam)
7/19 A kérdező kommentje:
hát öhm nem teljesen..igazából a lényeg kimaradt...a legjobb haver(G-nek) K nem akarja hogy a lány V összejöjjön a legjobb haver barátnőjének(B-nek) az otársával(A-val) mert a legjobb haver haverjának (G-nek, aki az oszt legjobb pasija) is tetszik a lány V
2009. szept. 10. 17:35
8/19 anonim válasza:
Hmm, jah még bonyolult, de valamivel tisztult a kép. Most már azért tudom, hogy ki kivel hányadán áll. Szerintem lehetséges. Ahhoz nem túl abszurd a helyzet, hogy ne lehetne lehetséges.
9/19 anonim válasza:
akkor vanmég plusz egy szereplő, akit kihagytam???
10/19 A kérdező kommentje:
Igen:) aki tetszik a lánynak és akit nem akar a legjobb haver h összejöjjön a csajjal...elvileg
2009. szept. 10. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!