Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti ha van egy srác akit nemrég óta ismertek akkor elvárjátok h többnyire a fiú keressen titeket? [több lent]
Jelen helyzetben én kb 5x kerestem a lányt, ő meg 1x és az lehet h azért volt mert nem akart bunkó lenni mert az én 5 felkeresésemből 1x csak másnap olvasta el h írtam (nemtudom mit csinált h zöld volt fb-n de csak másnap olvassa) és akkor már nem válaszolt a "szia. mizu" jellegű kérdésemre, 1x meg 3 nap késéssel olvasta el h ráköszöntem (és vártam a visszajelzést) és akkor végre utána ő rámírt egy "szia. :) mizu"-t. De ez már kicsit olyan bunkóság elleni ráírásnak tűnik nekem. Nem pedig valós érdeklődésnek.
Mit gondoltok mi a valóság?
Mielőtt még jönnétek ezzel a fészbukk ismerkedés ellenes szöveggel, én se vagyok oda érte de ő BP másik felén lakik, nem futunk össze véletlen minden nap. Amúgy meg nem csak fb-n kerestem, és volt egy (meglehetősen szar) buli is mori2-ben ahova mentünk, de úgy h hozta a bnőjét én meg 2havert+egyiknek a bnőjét. Szóval, bár csoportosan de találokoztunk is.
(22 az illető)
Várom a konstruktív véleményeket az egésszel kapcsolatban, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!