Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büntet csak azért, mert ő úgy látja rajtam, hogy vonzódok hozzá? Más is ezt tenné a helyében?
Soha nem tettem semmit sem, ezért tényleg ezt érdemlem?
Csak azért, mert szerinte félreérthető jeleket küldtem, most megszakítja velem a kapcsolatot. Persze köszönőviszonyban maradunk, hiszen hetente többször látjuk egymást, de a közelebbi kapcsolatot teljesen le akarja zárni. Normális ez a reakció?
Mindketten házasok vagyunk, de azért egy gyanúra alapozva nem kellene egy baráti viszonyt feladni, nem? Ez nekem olyan furcsa, ráadásul hiába győzködtem, hogy téved, soha nem tettem volna semmit sem, amivel kellemetlen helyzetbe hozom, nem változik a véleménye. Nem bír ezek után közeli viszonyban maradni velem.
És ez neked miért fáj? Van házastársad azzal foglalkozzál!
Még ilyet!? Nagyon az az érzésem hogy te belehabarodtál ebbe a fickóba, és nem tudod elfogadni, hogy ő nem kér belőled. Se barátként, se másként nem kellesz neki. Te is tudod hogy barátok úgysem lehettek, mert nő és férfi között gyakran nincs igaz barátság...pont azért, mint a te esetedben is, mert az egyik fél mindig kicsit többet érez a másiknál. (És ebből csak baj lehet)
Én a helyedben, -mivel ez volt a kérdésed- elfelejteném ezt az embert és a saját páromra koncentrálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!