Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furcsa kérdés. Hol csináljuk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa kérdés. Hol csináljuk?

Figyelt kérdés

A lánynál nem lehet, mert folyton otthon vannak a szülei és nincs külön szobája. :) Sajnos nálunk sem lehet.

Gondoltunk a szabadtérire, de hideg van, sátorra is, de úgy is hideg van, szobát nem akarunk kivenni, közmosdó meg kellemetlen. Egyszerűen nincs ötletem. Szóval valami fűtött, sötét hely kellene ahova esetleg le lehet tenni egy takarót, kocsim sincs és nem, barátokhoz sem akarok emiatt bekéreczkedni. Szóval hol lehetne? Nem tudtok esetleg valami titkos helyet, ami fűtött és nem jár arra senki?

2013. febr. 24. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Suli.
2013. febr. 24. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem ha nem jár arra senki, akkor fűtve sincs...
2013. febr. 24. 22:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanebbe a helyzetbe vagyok...
2013. febr. 24. 22:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Azt,hogy szobát vesztek ki az miért nem játszik?

Ilyen időben elég nehéz máshogy megoldani..

Amúgymeg.. Nem tudom hol laksz, de vannak olyan panelházak ahol fel lehet menni a tetőtérbe. Nem ki a tetőre,hanem fedett folyósószerű :)

2013. febr. 24. 22:53
 5/12 A kérdező kommentje:
ja, hogy az egész lépcsőház hallja a csaj orgazmusát? akkor már a pince.
2013. febr. 24. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:
gyerekek, olcsóbb motelszobák 5000ft-tól vannak saját mosdórésszel, nehogy már nem lehet összedobni 5 rongyot
2013. febr. 24. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:
sosem voltam egy gazdag gyerkőc, de egy 5-öst elő tudtam teremteni, ha meg még az is gond, akkor elkéred jó apád autóját, és ha csak nem smart, akkor jó eséllyel hátsó ülés is van
2013. febr. 24. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a tetőt mondtam.

Ha ennyire nincs hely sehol,akkor meg lehet oldani úgy is,hogy ne sikítson annyira közben.. Valamit valamiért :)

2013. febr. 24. 22:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha az idő a legnagyobb problémátok akkor várjátok meg a tavaszt :D Amúgy a lépcsőház meg a paneltető a legjobb ötlet szerintem. Így ebben a helyzetben. A csaj meg próbáljon ne sikongatni.
2013. febr. 24. 23:01
 10/12 first blood ***** válasza:
100%
itt a tavasz dagad a f asz
2013. febr. 24. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!