Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ihatok antibiotikumra alkoholt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ihatok antibiotikumra alkoholt? (bocsánat h ide irom de telefonról vagyok és nem váltja át a kategóriát:/ mivel múltkor ide írtam. )

Figyelt kérdés

250mg-os zinnat nevű gyógyszert kell szednem 5 napig amit tegnap (szombat) este kezdtem el szedni. péntek este a legjobb barátnőm tartja a 18. születésnapi bulijat ahol szeretnék inni egy kicsit, koccintani stb.. már csütörtökön este abbahagyom a gyógyszer szedését esetleg ha kell akkor az utolsó estit már nem veszem be. és a kérdésem hogy ihatok e pl vodkát péntek este? nem szeretném hogy bármi bajom essen! a válaszotokat előre is nagyon köszönöm! :)

18/L

2013. febr. 24. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

36 óra??? Ne hülyéskedj már!! 3 órával arrébb már simán... nem kell aggódni.

A lényeg h ne együtt vedd be őket.

2013. febr. 24. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ihatsz nyugodtan. Ahhoz,aki azt írta,h tok mindegy milyen gyógyszer,nem ihatsz,az téved. Antibiotikumra,meg vérnyomáscsökkentő stb.arra nem szabad. Sima fájdalomcsillapítóra szabad. Együtt még nem próbáltam,de fél óra elteltével kb igen. És mint említettem antibiotikumra is olyan 20-21 órával később. Egyiknel sem lett még csak kisebb bajom se. Érezd jól magad a bulin!:)
2013. febr. 24. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!