Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm azt hiszi leszbikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt hiszi leszbikus vagyok. Mit tegyek, hogy ne higgye ezt?

Figyelt kérdés
A barátaimmal nagyon laza a kapcsolatom,gyakran hívom őket úgy,hogy pl. aranyom, szívem, drágaság. És egyik barátnőm közölte velem,hogy nem akar tőlem többet.Először azt hittem csak hülyéskedik,de komolyan mondta. Pedig nem vagyok leszbi. Csak nagyon jó barátnőm és nem akarom,hogy már legjobb barátot. találjon

2013. febr. 24. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Csókold meg.
2013. febr. 24. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
aranyom, szívem, drágaság, akkor én is azt hinném..
2013. febr. 24. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szokj le ezekről a jelzőkről, mert ez nagymamás vagy félreérthető.
2013. febr. 24. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:

ezek szerint nem igazán ismer

legyél vele picit keményebb és csak a nevén hívd ha neki ez számít és nem a tetteid

2013. febr. 24. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán mondd el nekik, hogy nálad ez csak egy rossz szójárás, és nem vagy leszbikus.
2013. febr. 24. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Szo*j le előtte valami csávót, pl engem
2013. febr. 24. 14:07
 7/8 csabika99 válasza:
xDDDDDDDDD
2013. febr. 24. 14:13
 8/8 anonim válasza:
Hmmm, ez azért durva, de tényleg egy kicsit túlságosan nyomultál. Na vajon ki lehetek? :)
2013. márc. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!