Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt hiszi leszbikus vagyok. Mit tegyek, hogy ne higgye ezt?
Figyelt kérdés
A barátaimmal nagyon laza a kapcsolatom,gyakran hívom őket úgy,hogy pl. aranyom, szívem, drágaság. És egyik barátnőm közölte velem,hogy nem akar tőlem többet.Először azt hittem csak hülyéskedik,de komolyan mondta. Pedig nem vagyok leszbi. Csak nagyon jó barátnőm és nem akarom,hogy már legjobb barátot. találjon2013. febr. 24. 13:54
2/8 anonim válasza:
aranyom, szívem, drágaság, akkor én is azt hinném..
3/8 anonim válasza:
Szerintem szokj le ezekről a jelzőkről, mert ez nagymamás vagy félreérthető.
4/8 anonim válasza:
ezek szerint nem igazán ismer
legyél vele picit keményebb és csak a nevén hívd ha neki ez számít és nem a tetteid
5/8 anonim válasza:
Talán mondd el nekik, hogy nálad ez csak egy rossz szójárás, és nem vagy leszbikus.
6/8 anonim válasza:
Szo*j le előtte valami csávót, pl engem
8/8 anonim válasza:
Hmmm, ez azért durva, de tényleg egy kicsit túlságosan nyomultál. Na vajon ki lehetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!