Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az emberek szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az emberek szeretik vagy elítélik ha mások közös képeket tesznek ki magukról facebookon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ennek a kérdésnek a kitalálója én voltam, de a feltevés a barátnőm észrevételéből jött. Mindketten 23 évesek vagyunk, szeretjük egymást, és alkalomadtán csinálunk magunkról közös képeket, amiket felrakunk fb-re.

Valamelyik közös képre elég sok like jön, másra még 5 se nagyon. Ha a barátnőm van egyedül a képen, azokat egyből sokan like-olják. Csak velünk van ez így vagy más pároknál is?

Általánosságban az embert taszítja más ember boldogsága?

Vagy több az irigy ember mint azok akik örülnek egy kapcsolatnak? Netán zavarja őket hogy együtt vagyunk vagy nem illünk egymáshoz?

Extrémebb esetben az a bajuk hogy foglalt a barátnőm?

Ti mit gondoltok ezekről a dolgokról, mennyire gyakori nálatok ugyanez, egyáltalán gondoltatok már erre?

Az olyan válaszoktól kíméljetek hogy "biztos jó csúnya vagy" mert teljesen átlagos ember vagyok :)

2013. febr. 24. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát igen ez is megérne egy kérdést, hogy akik az egyedülállóságot lájkolják azok "jaj de jó végre együtt csajozhatunk" okból lájkolják vagy ellenem irányú ellenszenvből "de jó, hogy eltakarodott"..

Nem örömteli hir, de lájolhatják több okból ezt is.

2013. febr. 24. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Lájkolták az exem egyedülálló bejegyzését, tehát (egyik értelmezés szerint) nem kedveltek túlságosan.

De tegnap meg a profilképemet lájkolták ugyanők, akkor nem is utálhatnak annyira.. Én legalábbis nem lájkolom számomra utálatos emberek képeit..

Ebbe bele lehetne őrülni, úgyhogy én nem töröm magam hogy megértsem ki miért mit lájkol. :)

2013. febr. 24. 13:31
 13/17 A kérdező kommentje:

#12-es, ha ugyanők lájkolták a profilképedet, akkor teljesen egyértelmű, hogy alig várták már a szakítást. Sajnos.

Ezt az egyedülálló-s kérdést átpasszolom valakinek, szerintem érdemes feltenni a válaszokért :)

2013. febr. 24. 13:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Félreolvastam. Azt olvastam hogy a te egyedülálló státuszod lájkolták majd aztán a képeid :D
2013. febr. 24. 13:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, valószínü várták már. De engem inkább az érdekel, hogy miért.. Engem nem csíptek? Vagy mi?
2013. febr. 24. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem, a páromét lájkolták a fiú haverjai. Aztán meg ugyanazok a haverjai az én profilképeimet. (közös ismerőseink amugy)
2013. febr. 24. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Néha egy-egy képpel semmi bajom, de azt nagyon nem bírom amikor naponta kiraknak magukról képet, még mindenféle cuki nyuszis, szives, mesefirugrás képen bejelölik magukat meg szerelmüket és azt hirdetik, hogy ők jaaaj de nagyon imádják egymást és milyen boldogok. Aztán írnak a kép alá 50 kommentet, hogy "jaj de imádlak kicsikém" meg "nem mert én jobban <333333" És ehhez hasonlók. Sokszor még a szexuális életük is kipostolják gyakorlatilag, azt gondolván, hogy milyen burkoltak, miközben mindenki tudja, hogy miről van szó. Szerintem minden reálisan gondolkozó ember belátja, hogy ez idegesítő és felesleges, mellesleg éretlen is. Az ilyen dolgokat el lehet intézni négyszemközt. És nem arról van szó, hogy irigykednének, miért hiszed azt, hogy mindenki rád irigy csak mert te jól érzed magad? Miért kéne nekünk az ilyen felesleges dolgokat nézni a face-en?
2013. febr. 24. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!