Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van olyan 24-év alatti lány aki szeretne egy 32-éves pasit?
De egyébként azonnal tudok mondani egy egyszerű példát. Ha megkérdeznénk a 24 alatti lányokat, hogy kinek jönne be Justin Timberlake, akkor nemhogy huszon-, hanem még a tizenévesek között is rengeteget találnánk. Pedig ő is 32/F!
:)
"QueenRavenna válasza:
Erdélyi vagyok. Az a véleményem a mo.-iakról, hogy egy nagy rakás életképtelen, bunkó, öntelt népség, akik csak siránkozni tudnak és sajnáltatni magukat.
QueenRavenna válasza:
Mivel pesti születésű vagyok, erdélyi felmenőkkel, nálatok adót fizettem, hogy munkanélküli segélyt kapj, a neved kuss legyen. Aztán elköltöztünk, itt jobban is élünk úgy látom. Ja és nem szándékszom többet visszaköltözni arra a lepratelepre! "
Ennyit erről a köcsög r*bancról. És még mi magyarok vagyunk oda szegény erdélyiekért. Miközben ők a legnagyobb tetűládák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!