Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt a sok hülyeséget megemészteni amivel egy pasi tömte a fejem? Nem vagyok buta liba, csak beleszerettem és vele szerettem volna lenni .
Tudom ,hogy nem az .
Én magamról sem hittem ,hogy az vagyok , de mindannak az elviselésére amit ebben a helyzetben elviseltem csak az a magyarázat ,hogy szeretem .
Elszakadni hosszadalmas folyamat lesz .
Kedves Kérdező
Tisztelettel felhívom a figyelmed, nem a pasi a lúzer, hanem Te leszel egy balek, ha beveszed ezt a sok baromságot..egy nagy hazudozóval hozott össze az evolúció nagy csodája, a szerelem.
Nekem elhiheted, pasi vagyok.
ilyen baromságot..hogy szűk... anyám borogass...ez a barom nem tudja, hogy kétféle Nő van .. a nagyon jó Nő, és a még jobb...hagyd a fenébe, még ha nehéz is...sok bonyodalomtól mented meg a lelked.
Kedves kérdező!
Egy silány szexkapcsolatnál azért többre becsüld magad!
24 éves lány vagyok, nekem is volt dolgom nem túl normális pasival, ott kell hagyni. Nem ér annyit a dolog. Én szakítottam vele és azt hittem ,hogy örökre egyedül maradok de nem így lett. Szakítani kell, utána ki kell mozdulni otthonról, tényleg nem szabad otthon egyedül maradni.
Becsüld kicsit meg magad, és hagyd ott a barmot!
Köszi 14-es és 15-ös .
A pasi nagyon gáz . Tisztára fölbedöngölte minden önértékelésemet . És a napnál is világosabb ,hogy sokminden amit mond csak azért mondja ,hogy megbántson . Nagyon-nagyon belefáradtam már . Nagyon hülye vagyok mert minden ocsmánysága ellenére , állandóan kifogásokat keresek meg a miérteket . Tegnap beszéltem valakivel a szerelméről aki nagyon meggyötörte , erre még jobban elkezdtem gondolni erre a férfira , mert ez vagy az milyen szép volt vele . Pedig igazából az egész manipulálás , kihasználás , szédítés és szemétkedés volt csak . Nagyon sokszor éreztem magam valami utolsó kis ringyónak miatta . Kihasznált és kész .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!