Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, őszintén, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, őszintén, mennyire fontos nektek az, hogy a párotoknak vagy annak a pasinak akivel alakul valami legyen jogsija és autója? Abban az esetben ha nektek mindkettő előbb említett dolog van.

Figyelt kérdés
Igen azért kérdezem mert van egy lány akivel alakul valami és neki van mindkettő nekem viszont csak jogsim van és emiatt kicsit kisebbségi komplexusom van.
2013. febr. 23. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem zavar. nem érdekel, hogy van-e autója, és milyen...
2013. febr. 23. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:

#8 Mi nem fordul elo?

Az utolso mondataidat sajnos nem tudtam ertelmezni.

2013. febr. 23. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Nálam ez sokadrangú szempont. Igazából jó ha van egy pasinak jogsija és van egy kocsi, amit ha szükséges tud vezetni, de nem elvárás nálam. Igazából nekem eszembe se jutna egy randin arról beszélni, hogy van-e jogsija és autója a srácnak.

Ha lenne autója és jogsija a fiúnak, akkor sem várnám el, hogy furikázzon ide-oda. Annyiból mindenképpen jó, hogyha netán valami baj van, akkor kocsiba tud ülni és azért mégiscsak gyorsabb, mint gyalog. Vagy pl. időnként el tudunk menni kettesben kirándulni vagy hasonló.

De ha valaki szimpatikus nekem, ha valakit szeretek, akkor nem érdekel, hogy van-e kocsija.

2013. febr. 23. 22:09
 14/16 anonim ***** válasza:
A kezdetben nem számít, de idővel egyre nagyobb hátrány manapság sajnos. Nem így kéne lennie, de így van
2013. febr. 24. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, jobban is örülnék annak, ha inkább régebbi telefonja lenne, mert ez a "nyomkodjukegésznapazokostelefont" generáció nagyon nem szimpatikus.
2015. jún. 23. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező, 15-ös vagyok, rossz kérdésre kattintottam véletlenül a válaszommal. :D
2015. jún. 23. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!