Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt a ti életetekre a legnagyobb hatással?
Gondolok itt olyan "hatásra" ami pozitiv vagy negativ irányba elmozditotta az addigi életeketet. Ki voltak ők?
Család? Barát? Barátnő stb...
ma 18:36
én mindenhova zöld pacsit adtam ami nem troll :)
ma 18:39
Jo estét doktor úr magának is :)
Ezt csak akkor működik ha találkozok valakivel,de nem szeretem ezt játszani.
Amikor erre nem figyeltem még oda,akkoriban ha veszekedtem valakivel,az úgy működött,hogy a hangom sem kellett felemelni,és a minimum a néma hápogás,de kinyírni is akartak már,vagy még sírtak.
Jól hangozhat elsőre,de utólag nagyon sz@r érzés.
Nekem egy barát, mostanra legjobb barát, kapcsolatnak indult volna de nem lett belőle semmi ilyen téren.
Egy nőcsábász pasit kell érteni ez alatt az ember alatt, és mindenben segített és segít a mai napig, találkozunk, segített megtalálni a jelenlegi páromat.
És soha nem feküdtem le vele, és érdekes mód , ugymond felkarolt. És az egyik legjobb barátom lett.
Ez 18 éves koromban történt, akkor fordultam , úgymond egy nagyot :)
Most 25 vagyok.
Előtte persze jó volt a család barátok de ez más volt ez a pasi, felnyitotta a szemem.
25/L
ma 18:54
Érdekes képesség :) Nekem nincs ilyen tulajdonságom, esetleg ami "természetfelettinek" mondhato ha egyáltalán az, hogy szintén személyes találkozás után egy bizonytalan idejü besézlgetés után egy két hét eltéréssel de eddig mindig be tudtam saccolni azt, hogy egy pár mennyi ideig lesz együtt. :( eddig millioan kérdezték tőlem és egyröl tudok összesen akiknél nem jött be mert még együtt vannak. De a többieknél mindig beletrafáltam... a legszélsöbb érték az az volt amikor két hetet hibáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!