Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok nekem tanár diák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok nekem tanár diák szerelemről történeteket írni? Jók linkek is és saját tapasztalatok is. Főleg a középsulis történetek érdekelnek.

Figyelt kérdés

2013. febr. 23. 08:33
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:

Szia!

Esetleg ha gondolod nézd meg a blogom,ami ezzel a témával foglalkozik.

[link]

2013. márc. 14. 16:33
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, én is ajánlom neked a fenti honlapot!

'Tinka', ez nagyon jó!!! :D Mindenképp folytasd a sztorit, ne hagyd abba, nagyon érdekel, hogy mi lesz! :)

2013. márc. 14. 17:21
 23/33 A kérdező kommentje:

Szia Tinka! Olvastam az első három részt és eddig elég jó :)

Csak attól felek h nehogy valami rossz történjen benne. Ugye jól végződik? Mert olvastam egy ilyen témájú novellát a Daniella a zene szárnyánt ami nagyon megviselt.

Ugye ez a történet nem lesz ilyen megrázó és jól fog végződni? :)

2013. márc. 14. 20:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Irok privit.
2013. ápr. 23. 06:44
 25/33 A kérdező kommentje:
Írj nyugodtan! :)
2013. ápr. 23. 07:12
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, miért gondolod, hogy a Daniellának rossz a vége? Miért viselt meg? Hisz "happy end"-del végződik. :)
2013. ápr. 23. 20:08
 27/33 A kérdező kommentje:
Ohh bocsánat...nem a vége rossz hanem az rossz amilyen hatással volt rám. Teljesen beleképzeltem magam és átéreztem. Nagyon kiborultam rajta. Kb a sírógöröcs. kb 2.5 óra alatt elolvastam. :/ :) De persze tetszett csak nem voltam a megfelelő állapotban hozzá. :( És még most sem vagyok!
2013. ápr. 23. 20:35
 28/33 kovacsmark99 válasza:
23%

Nekem is van egy tanárom akibe szerelmes vagyok. Én 15, ő 24.

Én úgy kezdtem vele, hogy nagyon sokat beszélgettünk, pl ha versenyekre vitt, vagy edzés előtt, alatt, után (ő az iskolai kosáredző). Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, fb-n is írogattunk. Az egész osztály tud a dologról. Egyik tesiórán mikor kint voltunk a sportpályánkon, és fociztunk. A labda kiment, ő utána ment, én meg követtem. Amikor visszadobta a labdát, én előléptem a bokorból és elkaptam. Neki toltam a betonból készült kis szintkülönbség falnak., és hátra döntöttem. Ekkor beismerte, hogy kedvel. Én a melltartójáig levetkőztettem. Nyíltan szexuális kapcsolatba kerültünk. Mivel szünet jött, ezért azt mondta, hogy délután talizunk a tesitanár öltözőbe. Ott is voltam. bementünk és folytattuk. Azóta sűrűn találkozunk. Azt mondta, ha titokban marad a dolog, akkor az órákon szexisebben öltözok, és amikor bemutatja a feladatot, többször fogja Nekem a dekoltázsát mutatni.

Amúgy azért a kedvenc tanárom, mert véletlenül megláttam még év elején a melleit, meg mindig rám mosolygott és megdicsért.

A történet egy Németországi városban történt.( németországban élő magyar vagyok)

2014. febr. 24. 21:21
 29/33 anonim ***** válasza:
Mi lett? Össze jöttetek vagy már elfelejtetted?
2015. ápr. 12. 12:28
 30/33 anonim válasza:
[link] Egy leszbikus tanár-diák kapcsolatról :D
2016. ápr. 24. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!