Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok nekem tanár diák szerelemről történeteket írni? Jók linkek is és saját tapasztalatok is. Főleg a középsulis történetek érdekelnek.
Kérdező, én is ajánlom neked a fenti honlapot!
'Tinka', ez nagyon jó!!! :D Mindenképp folytasd a sztorit, ne hagyd abba, nagyon érdekel, hogy mi lesz! :)
Szia Tinka! Olvastam az első három részt és eddig elég jó :)
Csak attól felek h nehogy valami rossz történjen benne. Ugye jól végződik? Mert olvastam egy ilyen témájú novellát a Daniella a zene szárnyánt ami nagyon megviselt.
Ugye ez a történet nem lesz ilyen megrázó és jól fog végződni? :)
Nekem is van egy tanárom akibe szerelmes vagyok. Én 15, ő 24.
Én úgy kezdtem vele, hogy nagyon sokat beszélgettünk, pl ha versenyekre vitt, vagy edzés előtt, alatt, után (ő az iskolai kosáredző). Aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, fb-n is írogattunk. Az egész osztály tud a dologról. Egyik tesiórán mikor kint voltunk a sportpályánkon, és fociztunk. A labda kiment, ő utána ment, én meg követtem. Amikor visszadobta a labdát, én előléptem a bokorból és elkaptam. Neki toltam a betonból készült kis szintkülönbség falnak., és hátra döntöttem. Ekkor beismerte, hogy kedvel. Én a melltartójáig levetkőztettem. Nyíltan szexuális kapcsolatba kerültünk. Mivel szünet jött, ezért azt mondta, hogy délután talizunk a tesitanár öltözőbe. Ott is voltam. bementünk és folytattuk. Azóta sűrűn találkozunk. Azt mondta, ha titokban marad a dolog, akkor az órákon szexisebben öltözok, és amikor bemutatja a feladatot, többször fogja Nekem a dekoltázsát mutatni.
Amúgy azért a kedvenc tanárom, mert véletlenül megláttam még év elején a melleit, meg mindig rám mosolygott és megdicsért.
A történet egy Németországi városban történt.( németországban élő magyar vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!