Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan válhat egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válhat egy átlagos csajból menő és népszerű?

Figyelt kérdés

Mondjuk most már nem tud rajta változtatni, de majd egyetemen nagyon szeretne menő lenni. Ezt hogyan érheti el? És légyszi', ha csak "sehogy"-gyal tudtok válaszolni, maradjatok csendben. :)

18/L

2013. febr. 22. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
közvetlenség... én ezt figyeltem meg, hogy ez a legmérvadóbb. Nekem azért nincsenek barátaim, mert túl zárkózott vagyok. Az, hogy mennyire vagy gazdag, egyetemeken már nem számít, kivéve, ha olyan sznob helyre jársz, mint a BGF (ahová én is).
2013. febr. 22. 22:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Ja, hogy mások kedvéért elhagyom a saját egyéniségemet? Igen, lehet, ezen én is gondolkoztam és félek is tőle. Csak egy idő után választani kell, főleg ha furcsa érdeklődési köröd van, pl inkább mozizni mennél vagy korizni bulizás helyett, ami furcsa...
2013. febr. 22. 22:44
 13/21 A kérdező kommentje:
És a Semmelweisen mi a helyzet?
2013. febr. 22. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
gőzöm sincs róla, de mivel egy orvosi egyetemről van szó általában, oda valszeg komoly emberek járnak...:D
2013. febr. 22. 22:46
 15/21 anonim ***** válasza:

Mozizni vagy korizni furcsa? :D

Nem muszáj ám egyetemen bulizni. Én is elnézek csak minden évben max 2 bulira, egyébként mozizom inkább, vagy csak 2-3 haverral beülünk egy órára kocsmába... nehezebb szakon amúgy sem tudod átbulizni az egyetemet, a Sote meg állítólag pont a nehezebbek között van.

Sőt, a legnagyobb partyarcokat kicsit le is nézzük, mert ez általában meglátszik a teljesítményükön, mindenben segítségre szorulnak stb.

22/F

2013. febr. 22. 22:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Ó, helyes :) Lehet, még fel is értételődik az a tulajdonságom, hogy nem vagyok az a tipikus bulizós, hanem szeretek a jövő felé nézni :) A komoly emberek is bíztató hír.
2013. febr. 22. 22:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Mindenki nem fog kedvelni, de ez bárkire igaz :) De tényleg nem muszáj bulizni ahhoz, hogy sokan szeressenek.

És jobban jársz, ha mozizgatsz meg korizol olyanokkal, akik szintén ezt szeretik csinálni, mintha megerőszakolod a lelked azzal, hogy bulizni jársz olyanokkal, akiket amúgy nem is kedvelsz, hiszen más világ vagytok... nem? :P

22/F

2013. febr. 22. 22:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne áldozd fel az egyéniségedet :D Sosem jártam bulizni, meg ribanckodni, nem iszok alkoholt, és nahát - van párom meg barátaim is, mert megtaláltam a hasonló érdeklődésű embereket :) Akármilyen vagy, sosem fog mindenki szeretni, unalmas is lenne, ha mindenki tök ugyanolyan lenne.
2013. febr. 23. 00:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Legyél közvetlen, de senkiben ne bízz meg túlságosan, csak azokban, akiket jól ismersz.

Legyél ápolt, ügyelj a stílusodra, hogy a ruháid mindig csak 1 féle stílusúak legyenek, amihez lehetőséghez képest passzoljon a cipő és egyéb kiegészítők is.

Mosolyogj sokat, azt mondják azzal sokmindent el lehet érni.

Kell pár ún. "trendi" ruha is. De az öltözködésed legyen változatos, ne mindig ugyanaz!

El kell hinni magadról, hogy "jó csaj" vagy, mert ha magadról nem hiszed el, és nem azt a képet mutatod, akkor mások hogy hinnék el.

Persze kell hozzá kisugárzás is, de nő vagy, neked tudnod kell, hogyan kell azt! Kb ennyi.

Nyíregyházán szép lányok vannak! :)

2013. febr. 23. 01:22
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igyekszem :)
2013. febr. 23. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!