Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik nem járnak kocsmába/diszkóba?

Figyelt kérdés
Én egy ilyen férfi vagyok, lehet ilyen gondolkodású lányt találni, aki nem piál, nem bulizik? Tudom, furcsán hangzik, de nekem ilyen barátnő kellene!

2013. febr. 22. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy bulikban le kell magad inni a sárga földig? Vagy egyáltalán inni kell alkoholt?
2013. febr. 22. 22:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sosem járok szórakozóhelyekre, kocsmába haverokkal talán 2szer, megkóstoltam 1-2 piát, de rájöttem, hogy én rühellem az alkoholt, és a tömeget. Szerencsére a párom, és a baráti köröm nagy része is antialkoholista, szóval szilveszterkor nem ittunk egy kortyot sem. Minek költsek piára, ha nem szeretem, és ha nélküle is teljesen jól tudom érezni magam. Szívesen eljárok egyéb helyekre, rendezvényekre... stb. Alapból nem bánom, ha egyedül kell lennem, egyszerűen ilyen típus vagyok; jobban kedvelem a forró kakaót egy jó könyvvel péntek estére. Így élvezem az életemet, és ha én tolerálom mások szórakozási szokásait, elvárom, hogy ők is elfogadják az enyémeket, és ne nézzenek már hülyének miatta.
2013. febr. 23. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!