Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lánnyal smároltam először....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánnyal smároltam először. Ti mit gondoltok erről? 14L

Figyelt kérdés

2013. febr. 22. 21:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én is lányokkal! smároltam először, mert a barátnőimmel gyakorolni akartuk, hogy ne legyünk bénák a fiúkkal. Később bánkódtam miatta, de most 9 év távlatából szerintem nincs vele nagy gond. 1. mert nem tudom vissza fordítani, 2. meg mert az első csók szerintem amúgy is olyan cikis :D

21L

2013. febr. 22. 21:38
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj ezzel :D
2013. febr. 22. 21:38
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát semmit nem gondolok róla.:D

De sok minden lehet az oka.

1. leszbi vagy

2. biszexuális vagy

3. feltűnési viszketegséged van, és azt hiszed hogy jó meg menő ha lányokkal smárolsz

4. Neked tök mindegy, csak valakivel csókolózni akartál mer kíváncsi vagy.

Amúgy ennyi éves korba még nem sokat jelent. Bármi változhat.

2013. febr. 22. 21:40
 14/26 A kérdező kommentje:

7-es,miért?

amúgy,mi nem gyalkorlásból csináltuk:P

2013. febr. 22. 21:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

hát... nekem nem lett volna egy kellemes élmény, ha lánnyal történik meg az első.. azért fiúkhoz vonzódsz?

2013. febr. 22. 21:43
 16/26 A kérdező kommentje:
kedves 13-as.nemvagyok leszbi,sem biszexuális,nincs feltűnési viszketegségem,és szerintem az nem menő.nem vonzódom minden lányhoz,csak egyhez.
2013. febr. 22. 21:44
 17/26 A kérdező kommentje:
igen,a fiúkhoz vonzódok.
2013. febr. 22. 21:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Semmit. Egészségedre! Élvezted? Ha igen akkor ez a lényeg, a többi mellékes :)
2013. febr. 22. 22:08
 19/26 anonim ***** válasza:

"nem vonzódom minden lányhoz,csak egyhez." "igen,a fiúkhoz vonzódok."

Biszexuális vagy!

2013. febr. 22. 22:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Kisanyám, én sem vonzódom minden egyes nőhöz, de ha csak egyhez is vonzódom, akkor férfiként ki kell mondjam: hetero vagyok. Akkor nem lennék az, ha egyáltalán nem vonzana a női nem, vagy izgatnának a fiúk. Téged viszont vonzanak a fiúk, és a lányok is. Ezt mifelénk vidéken biszexuálisnak hívják, de ahogy gondolod... jó, ennyi idősen nyilván nem fogja az egész életedet tönkretenni, de ha egészséges, heteroszexuális életre vágysz, akkor hagyd a bánatba a lányokat!
2013. febr. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!