Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicholasz kérdése:
Van valami jel ha szimpatikus vagyok egy lanynak?
Figyelt kérdés
Már 7 éve ismerjük egymást és alig ha beszélünk egymásal és ő elégé szép . csak kivancsi vagyok hogy ha 7 évig nem nagyon beszélünk az azt is jelentheti hogy utál?2013. febr. 22. 19:30
1/4 anonim válasza:
nem feltétlenül utál, de nyilván nem akar tőled semmi komolyat
2/4 A kérdező kommentje:
ez azt jelenti hogy semmi esejem.(elsobe nagyon tetszet es bevalottamneki) ez csak rosszab?
2013. febr. 22. 19:39
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok
hát nem sok esélyt látok.
mit reagált amikor megmondtad neki, hogy tetszik?
ilyet amúgy, hogy tetszik vagy hogy szerelmes vagy belé (ez mondjuk még rosszabb), nem szabad csak így rázúdítani egy lányra, ha tetszik inkább hívd el valahová és mondd azt, hogy szeretnéd őt jobban megismerni
4/4 A kérdező kommentje:
ja igen szerintem is egy rossz pont de meg elsobe volt most 7-es vagyok es masolygot mikor megmondtam neki
2013. febr. 23. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!