Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínozzam a lábam minden nap 10 cmes magassarkúban, hogy csinos legyek? Vagy máshogy is tetszhetek a férfiaknak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 15:36
11/17 anonim válasza:
Azt tudni kell, hogy a magassarkú cipőket nem a Sárkányban kell venni 3ezerért.
Egy minőségi magassarkú kényelmes, de nyilván az ára is borsosabb.
29/N
12/17 anonim válasza:
Nekem néha beszólnak, hogy hordhatnék néha magassarkút, olyankor mosolyogva közlöm, hogy jobban érzem magam bakancsban :)
13/17 anonim válasza:
szerintem nem kell magassarkú
F
14/17 anonim válasza:
Nem kell felvenned. Ha szép vagy akkor semmiképpen nem kell felvenni.Inkáb vegyél egy csinos sálat v. nyakláncot.Nekem bejön a magassarku ,de nem attol vagy szép! ezt a mondaatot jól jegyezd meg
15/17 anonim válasza:
Mivel én nagyon kicsi vagyok, 157cm én biztos kínoznám magam:) De egyébként tényleg sokat számít az is, hogy hol veszed és, hogy mennyire kényelmes:)
16/17 anonim válasza:
a 10-15 centis sarok eleve nem kényelmes és nem egészséges akármennyire is fogja a lábat, meg tartja a bolt ív vonalát, vagy puha, amúgy kai csúnya nanak tök mindegy, de egy szép nő sztem anélkül is szép, nem az al ényeg h magasak legyünk, tekerni meg kihúzni magunkat anélkül is lehet, ami meg körömcipő, abból vagy három számmal nagyobbat kell venni, vagy pedig elöl olyan keskeny hogy tuti összenyomja az ujjakat
17/17 anonim válasza:
Mondjuk hordj törpe tűsarkút, amiben menni is tudsz, a munkahelyeden pedig leveted, vagy egyszerűen kibújsz belőle amikor leülsz.Elegáns, nőies, szeretik a férfiak látni. A zsákos történet egyébként igaz, ha bele bújsz, akkor is szép vagy, mivel nem a ruha teszi az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!