Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kínozzam a lábam minden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínozzam a lábam minden nap 10 cmes magassarkúban, hogy csinos legyek? Vagy máshogy is tetszhetek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 15:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Azt tudni kell, hogy a magassarkú cipőket nem a Sárkányban kell venni 3ezerért.

Egy minőségi magassarkú kényelmes, de nyilván az ára is borsosabb.

29/N

2013. febr. 22. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem néha beszólnak, hogy hordhatnék néha magassarkút, olyankor mosolyogva közlöm, hogy jobban érzem magam bakancsban :)
2013. febr. 22. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kell magassarkú

F

2013. febr. 22. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell felvenned. Ha szép vagy akkor semmiképpen nem kell felvenni.Inkáb vegyél egy csinos sálat v. nyakláncot.Nekem bejön a magassarku ,de nem attol vagy szép! ezt a mondaatot jól jegyezd meg
2013. febr. 23. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Mivel én nagyon kicsi vagyok, 157cm én biztos kínoznám magam:) De egyébként tényleg sokat számít az is, hogy hol veszed és, hogy mennyire kényelmes:)
2013. márc. 10. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
a 10-15 centis sarok eleve nem kényelmes és nem egészséges akármennyire is fogja a lábat, meg tartja a bolt ív vonalát, vagy puha, amúgy kai csúnya nanak tök mindegy, de egy szép nő sztem anélkül is szép, nem az al ényeg h magasak legyünk, tekerni meg kihúzni magunkat anélkül is lehet, ami meg körömcipő, abból vagy három számmal nagyobbat kell venni, vagy pedig elöl olyan keskeny hogy tuti összenyomja az ujjakat
2013. jún. 11. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk hordj törpe tűsarkút, amiben menni is tudsz, a munkahelyeden pedig leveted, vagy egyszerűen kibújsz belőle amikor leülsz.Elegáns, nőies, szeretik a férfiak látni. A zsákos történet egyébként igaz, ha bele bújsz, akkor is szép vagy, mivel nem a ruha teszi az embert.
2015. szept. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!