Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van pénzed, lesz csajod is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van pénzed, lesz csajod is?

Figyelt kérdés

2013. febr. 22. 00:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Neked akkor se lesz kérdező. Az egyénfüggő kinek van, lehet csaja.

Persze egy fokkal szebbnek kell lenni az ördögnél, de nem alapvető fontosságú a nőknél. Ha nem hiszed tápászkodj fel a géptől és menj ki az utcára. Nézd meg milyen jó nők milyen ótvar pasikkal mennek kézen fogva. Miért? Mert el tudják magukat adni! Jó humor, megnyerő személyiség, jó beszélőke, figyelem, kedvesség.

Ez a nőknek sokkal fontosabb, mint, hogy a divatlapokból előhúzzanak egy korcsot.

A pénzre visszatérve. A legtöbb nőnek egyedül az a fontos, hogy meg tudj élni a pénzedből. Ne legyen az, hogy nincs egy petákod sem. Ez bármilyen keresetnél (zsebpénz ha diák vagy) elérhető. Lefordítom: 90000-res fizetéssel ne akarj 100 centis LED tv-t, ne akarj venni legmodernebb kütyüket és minden hónapban tegyél félre. Figyelj a pénzügyidre!

Persze vannak ku*rvák, akik a pénzt nézik és ők le se szarnak, ha nincs pénzed és ha van minden nap cserélgetheted őket. De nekem ezek a nyomorultak akkor se kellenének, ha milliárdos lennék. Én jobban szeretem azokat a nőket, akiknek az életük értelme lehetsz. Akiknek már az fáj, ha nem vagytok együtt és hiányzol nekik.

28F

2013. febr. 22. 08:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha elég csajod van akkor lesz pénzed is. Csak legyen a környéken annyi sarok, amennyi csajod van.☺
2013. febr. 22. 08:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb biztosan. Mindig van a pénz, hogy a ronda embert megszépíti. Akki nem lenne mindig az ilyen sportcelebeknek, focistáknak, otromba Hollywoody ronda színészeknek mindig fullos csajuk. Az persze lehet, hogy csak a pénzéért szereti, de engem nem zavarna, ha dughatnám a fullos testüket minden nap, mással és mással.
2013. febr. 22. 09:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos, de nagyobb rá az esélyed.
2013. febr. 22. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, de miután lesz csajod, azután nem lesz pénzed.
2013. febr. 22. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Ebből a kommentből látszik hogy nem ismered még a nőket

2013. febr. 22. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Miért is nem ismerem a saját nememet??
2013. febr. 22. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Azért mert sok olyan nő van akik pénzért bármit megtesznek

Ha már vannak olyanok akik képesek állattal szexelni pénzért,akkor miért ne lennének olyanok akik eladnák a testüket egy bűnronda férfinak aki gazdag?

2013. febr. 23. 00:37
 19/20 MJ199720 válasza:
ha telik f@sz-beültetésre
2013. febr. 24. 00:20
 20/20 anonim válasza:
Hát egy pénzéhes r***ot összetudsz szerezni, de normális nőt nem! Különben is pénzel nem lehet megvenni a szerelmet!
2013. febr. 25. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!