Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srácok tényleg mindig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok tényleg mindig csak a szexre gondolnak?

Figyelt kérdés
Egy srácnak lehetnek olyan mély érzései, mint egy lánynak? MErt én eddig csak olyan srácokkal találkoztam, akiknek a legnagyobb életcéljuk az volt, hogy ágyba vihessenek. De ők is tudnak úgy szerelmesek lenni, hogy már az is boldogságnak számít, ha együtt lehetnek pár órát a csajukkal, nem?
2013. febr. 21. 15:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
igen mindig. nem gondolok a jövőmre, másokra, ivásra, feladataimra, megoldandó problémákra csak a szexre éjjel nappal :) Megyek az utcán és hajtogatom magamban leszegett fejjel: szex, szex, szex :DD
2013. febr. 21. 16:12
 22/25 anonim ***** válasza:
Én személy szerint a tizenéves korosztályból is ismerek ellenpéldákat, egy közülük a beteljesülés egyik formájaként gondolt a szexre (imádta a kiszemeltjét, rajongott érte, magával ragadta a személyisége, s a srác csak néha-néha illesztett szót a testiségekről az áradozásaiba), másikuk pedig még külön ki is hangsúlyozta, hogy többet lát a lányban egy toszni-való hústoronynál, már a hangja teljes kábulatba ejtette, örült, ha csekély időt tölthetett vele. Szóval nem, nem szexorientált minden srác.
2013. febr. 21. 16:38
 23/25 A kérdező kommentje:
17 vagyok, és szerelmes... Félek a srácnak csak arra kellenék, hogy megfektethessen :/
2013. febr. 22. 21:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Csak arra meg a sörre, néha az egzisztencializmusra, illetve fejben elemezzük Nietzsche műveit.
2013. febr. 22. 22:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Miért mit vársz 17 évesen. Örökké tartó hű szerelmet? Tudod min múlik, hogy egy pár együtt marad-e, amíg élnek? Agyagiakon. Ez nem szép állítás, de igaz. Minden a cashről szól, ideig óráig átb@szhatrod magad, de előbb utóbb belátja az ember fia, és lány, hogy a cashtől függ minden.

Únóámszéj :): Dr. Dre - Kush (az igazi, nem a kancsó remix)

http://www.youtube.com/watch?v=JXnrwrJlTcw

Tessék lefordítani, érdemes

2013. febr. 23. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!