Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srácok tényleg mindig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok tényleg mindig csak a szexre gondolnak?

Figyelt kérdés
Egy srácnak lehetnek olyan mély érzései, mint egy lánynak? MErt én eddig csak olyan srácokkal találkoztam, akiknek a legnagyobb életcéljuk az volt, hogy ágyba vihessenek. De ők is tudnak úgy szerelmesek lenni, hogy már az is boldogságnak számít, ha együtt lehetnek pár órát a csajukkal, nem?
2013. febr. 21. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A gondolataim csak a pián, animéken és k u r v á k o n jár.
2013. febr. 21. 15:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel majd bele pusztultam mikor egy lány végül nem engem választott.. Szóval igen
2013. febr. 21. 15:45
 13/25 anonim ***** válasza:
Engem is evett a sárga irigység, akit megakartam dugni, a haverommal feküdt le.
2013. febr. 21. 15:47
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Statisztika szerint(NEM VICC), a fiúk átlag minden 6. másodpercben a szexre gondolnak, vagyis napi kb 4 órát.
2013. febr. 21. 15:50
 15/25 anonim válasza:
53%
Sajnos a legtöbb pasit valóban csak a szex érdekli,főleg 30 alatt.De mindenki más,ez sok mindentől függ.
2013. febr. 21. 15:51
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Én úgy hallottam, hogy minden harmadik másodpercben. Ez napi 6 óra.
2013. febr. 21. 15:51
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

Igen és nem, egyszerre.

Én konkrétan csak olyan nők után érdeklődöm, akikkel el tudom képzelni a szexet. De (!!) nem feltétlen azért, hogy mindet ágyba vigyem. Nekem ahhoz, hogy ágyba vigyek egy nőt, kell az, hogy érdekeljen. Hogy esetleg tudjunk beszélgetni is, akár előtte, akár utána. Akár két randi között. Én - az ötös kollégával ellentétben - nem csak egy alkalomra tervezek soha. Hogy ebből mennyi lesz, nem tudom, az nem csak tőlem függ.

S a kérdésed másik része: igen én tudok szeretni, s rajongani, s lesni a kedvét, de ehhez idő kell.

Kérdező: hány éves vagy?

2013. febr. 21. 15:52
 18/25 anonim ***** válasza:
74%

Bírom az ilyen kérdéseket.

Két kérdés van: a fiúk mindig csak szexet akarnak, vagy megy a sírás, hogy "nem kíván a barátom".

Miért baj az, hogy ha egy férfi szexuálisan vonzódik a barátnőjéhez?

Mi ezzel a probléma?

Mintha a nők nem szeretnék a szexet, ez megint olyan kérdés. A szex jobbik esetben a szerelem beteljesedése, ez nagyon nyálasan hangzik, de valahol tényleg így van.

Akkor aggódj, ha nem akar tőled egy fiú szexet, mert vagy homokos, vagy nem szeret.

2013. febr. 21. 15:53
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
nem mi a Marsól jöttünk... egy férfinak addig jár az agya csak a szexen ameddig nem kapja meg! szerinted ha az itteni kiéhezett férfiak-fiúk minden nap vagy csak hetente 2-3 alkalommal pu>ncihoz jutnának akkor itt nyafognának? dehogy! :D
2013. febr. 21. 16:04
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát nekem is sokszor jár szexen az agyam és nem vonz a romantika sem. Az emberek nem egyformák mindenki lehet érzelgősebb. Nincs ebben semmi. N
2013. febr. 21. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!