Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok tényleg mindig csak a szexre gondolnak?
Igen és nem, egyszerre.
Én konkrétan csak olyan nők után érdeklődöm, akikkel el tudom képzelni a szexet. De (!!) nem feltétlen azért, hogy mindet ágyba vigyem. Nekem ahhoz, hogy ágyba vigyek egy nőt, kell az, hogy érdekeljen. Hogy esetleg tudjunk beszélgetni is, akár előtte, akár utána. Akár két randi között. Én - az ötös kollégával ellentétben - nem csak egy alkalomra tervezek soha. Hogy ebből mennyi lesz, nem tudom, az nem csak tőlem függ.
S a kérdésed másik része: igen én tudok szeretni, s rajongani, s lesni a kedvét, de ehhez idő kell.
Kérdező: hány éves vagy?
Bírom az ilyen kérdéseket.
Két kérdés van: a fiúk mindig csak szexet akarnak, vagy megy a sírás, hogy "nem kíván a barátom".
Miért baj az, hogy ha egy férfi szexuálisan vonzódik a barátnőjéhez?
Mi ezzel a probléma?
Mintha a nők nem szeretnék a szexet, ez megint olyan kérdés. A szex jobbik esetben a szerelem beteljesedése, ez nagyon nyálasan hangzik, de valahol tényleg így van.
Akkor aggódj, ha nem akar tőled egy fiú szexet, mert vagy homokos, vagy nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!