Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek ez jo vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek ez jo vagy rossz?

Figyelt kérdés
ha a buszon,utcán beszologatok haverommal igy a járokelőknek,buszon hangosan röhögünk beszélünk ha meglátunk pl egy kövérebb embert elkezdünk rola beszélni hangosan stb...szoval erröl ti mit gondoltok?és hozzá tenném nem vagyunk romák...mondjuk volt ebböl már nem egy balhé hogy nem tetszett a feketének h szidjuk....és nagyon nagy szemétség ha pl leoltjuk a kis plázacicácskákat?csakmert szolnok környékén vigyázat cicák :P szoval erröl mia véleményetek?
2013. febr. 21. 14:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
beszaroooook honnan tudtad hogy a barossba járok???de a szolnoki barossra gondolsz?:D am kössz a bókókat :)
2013. febr. 21. 15:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, valaki jól pofán ne b*sszon egyszer. Jogosan. Ja és ha már így kijelented, hogy nem vagy roma.. Az lehet. De különb sem vagy.
2013. febr. 21. 15:05
 13/23 A kérdező kommentje:
de külömb vagyok...mert ahogy leirtam ti egy köcsög barmot láthattok a személyemben :D de viszont ha egy hetet ott lennél azokkal az arcokkal akikkel én 4 évet voltam...hiddel megváltozna a világnézeted...és páran kizökkennének a kis álomvilágukbol :) és mégegyszer nem vagyok roma...azokat kikell végezni...sajnos törvénybe ütközik... :) nembaj megszoktok vagy megszöktök :PP xDD
2013. febr. 21. 15:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas. Ti aztán ku.rva kemények vagytok. Beszólogattok mindenkinek, de azér gyakorikerdeseken megkérdezitek... Vagy csak el akartál hencegni mindenkinek mennyire kemény vagy? Gratulálok...
2013. febr. 21. 15:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

kib*szott nagy bunkók vagytok

15/L

2013. febr. 21. 15:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Milyen "arcokkal" lógtál Te 4 évig, akik ilyen hatással voltak rád?

Azért ne játsszuk már el, hogy a szolnoki lakótelepi élet felér egy Bp 8. kerrel.

Ostoba, gyerekes és szánalmas vagy.

2013. febr. 21. 15:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Mint utaltam rá, a Barossba járnak ilyen gyökerek, így sejtettem, hogy te is ezen neves, illetve inkább híirhedt iskola padjait koptatod.

10-es: Ne sírj, mert aztán kénytelen leszek megvigasztalni:D

2013. febr. 21. 15:22
 18/23 anonim ***** válasza:
aranyosak vagytok :D 17l
2013. febr. 21. 15:28
 19/23 anonim ***** válasza:

ha valaki eltölt 4 évet ott ahol te, akkor kizökken az álomvilágból és.. és beszólogat pl a kövér embereknek a buszon?:D

egy normális tróger megtanul bánni a pillangóval, te meg úgy lettél kemény, hogy képes vagy beoltani embereket testtömegindex és bőrszín alapján... gratulálok:D

szerintem a romák jobbak...

2013. febr. 21. 15:32
 20/23 A kérdező kommentje:
milyen szolnok ltp???xDD az tiszta gáz haggyadmár XDD csicskák gyülekezete XDD én esztergomi ltp röl beszélek XD
2013. febr. 21. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!