Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, hogyan reagáltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogyan reagáltok, ha egy lány hangosan megdicséri valamelyik testrészeteket?

Figyelt kérdés

Pl. ha beszól nektek egy csaj az utcán, hogy "Jó a lábad!", vagy "Szexi a feneked!", vagy "Azta, micsoda mellizmok!", vagy "Hú, de klassz vállak!"

Nekem még csak a lábaimat dicsérték meg, de ilyenkor nem tudom, hogy válaszoljak, mit mondjak. Pl. ilyet: Kösz, majd továbbítom az elismerést gyártóknak. Vagy: Meg is simogathatod, ha annyira tetszik, nem harap.

2009. szept. 9. 01:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Pl: én azt válaszolnám (nagyon erotikusan képzeld el): Hmmmm.....Velem tartasz?

:D

vagy,

Akarod közelebb közelebb látni?

szal ilyenek:)

2009. szept. 9. 02:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocs az csak egy "közelebb" elírtam.XD
2009. szept. 9. 02:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én csak mosolygok egyet.
2009. szept. 9. 07:05
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán nem kötelező válaszolnod nekik:D Csak akkor válaszolj,ha tetszik a csaj,és valami olyat ami hozzád illik.PL ha egy szemüveges pattanásos stréber vagy akkor nyilván nem azt hogy "GYERE BÉBI NÉZD MEG KÖZELEBBRŐL", ha meg egy kopasz állat akkor is furán nézne ki hogy "hú köszönöm szépen:$"
2009. szept. 9. 12:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se kopasz állat, se pattanásos stréber, mondjuk szemüvegem van, de az nem rontja az összképet, és a lábaim tényleg baromi formásak.
2009. szept. 9. 12:28
 6/8 PT-Daniel ***** válasza:
Charmeos mosoly es: "Tudod, pont az ilyen lanyok miatt erezzük mi ferfiak ugy, hogy mindössze a testünkre redukalnak minket! Ha jova szeretned tenni, talan elfogadom, ha meghivsz egy kavera."
2011. márc. 8. 00:20
 7/8 IQnindzsa ***** válasza:
Semmit se mondj. Egy sármos mosoly, csibészes tekintet és nézz a szemébe közben. Ekkor egy fél bólintás köszönetképpen. Ennyi. :)
2011. márc. 8. 03:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt már rá eset, hogy nö megdicsért. Ilyen esetben álltalában szerényen hallgatok az esetek 99%-ában. A maradék 1%-ban kellemetlen volt.Egyszer egy nö annyit mondott amikor talakoztunk elösször:

- Ur isten de szép vagy!

Megmondom öszintén marhára nem tetszett ez a mondat. Ilyet nönek mond a férfi. Nö ne mondjon ilyet férfinak!

Egy ffi. ne tulajdoniston túl nagy fontosságot annak, hogy miképpen néz ki. Ha egy fi jol, néz ki akkor legyen az természetes és ne szenteljen túl nagy fontosságot a dolognak.

2011. márc. 8. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!