Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogyan reagáltok, ha egy lány hangosan megdicséri valamelyik testrészeteket?
Pl. ha beszól nektek egy csaj az utcán, hogy "Jó a lábad!", vagy "Szexi a feneked!", vagy "Azta, micsoda mellizmok!", vagy "Hú, de klassz vállak!"
Nekem még csak a lábaimat dicsérték meg, de ilyenkor nem tudom, hogy válaszoljak, mit mondjak. Pl. ilyet: Kösz, majd továbbítom az elismerést gyártóknak. Vagy: Meg is simogathatod, ha annyira tetszik, nem harap.
Pl: én azt válaszolnám (nagyon erotikusan képzeld el): Hmmmm.....Velem tartasz?
:D
vagy,
Akarod közelebb közelebb látni?
szal ilyenek:)
Volt már rá eset, hogy nö megdicsért. Ilyen esetben álltalában szerényen hallgatok az esetek 99%-ában. A maradék 1%-ban kellemetlen volt.Egyszer egy nö annyit mondott amikor talakoztunk elösször:
- Ur isten de szép vagy!
Megmondom öszintén marhára nem tetszett ez a mondat. Ilyet nönek mond a férfi. Nö ne mondjon ilyet férfinak!
Egy ffi. ne tulajdoniston túl nagy fontosságot annak, hogy miképpen néz ki. Ha egy fi jol, néz ki akkor legyen az természetes és ne szenteljen túl nagy fontosságot a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!