Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti többnyire borotváljátok a farkatokat vagy csak úgy hagyjátok simán (főleg azoktól kérdezem akik kapcsolatban vannak) LÁNYOK! Nektek mi jön be jobban? Ha egy fiú borotválja vagy az se zavar ha nem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 15:29
11/15 anonim válasza:
Én le szoktam kenni a párom szőrtelenítő krémmével,10-15perc és már meleg vízzel lemosható a szőrzet,és puha selymes nem marad egyáltalán szőrös. 19/F
12/15 anonim válasza:
Hát a farkunkat nem de körülötte viszont igen de akkor tarkopaszra!!!! ;-)
13/15 anonim válasza:
Zacsim és farkam rendszeresen borotválom, a fannszőrzetemet pedig rövidre nyírom.
33f
14/15 anonim válasza:
Fiuk szerintem hulyeseg leborotvalni. Szamomra sokkal szexibb, ha szoros, s "egyedibb". Na es persze ez csak az en velemenyem. 17 L
15/15 Miklós19 válasza:
d a villany borotva az bör irritációt okz vagy miért nem jó?
MEG ez a krém azzt hol lehet venni és mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!