Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak teljesen hetero kinézet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak teljesen hetero kinézetű és viselkedésű melegek vagy biszexek? (LENT)

Figyelt kérdés

Szerintetek vannak olyan férfiak, akik bár melegek vagy biszexek de külsőre, viselkedésre abszolút olyanok mint a heterok.

Ok, ha akarja ő is férfiasan tud öltözködni, mondjuk kondizik, stb...

De az arcán, a vonásain legalább egy kicsit nem látszik?

Biszex gondolom azért van ilyen, de meleg is?

2013. febr. 19. 23:43
1 2 3
 21/26 SBPeti ***** válasza:
51%
Vannak. Igaz, nem sokan. A melegeken ált. meglátszik, hogy "azok", ha meg nem látszik, akkor hallatszik (beszédjükön). Az aktív melegeken, tehát akik a fiúszerepet játsszák, kevésbé látszik, de a másik szerepben lévőkön igen.
2013. márc. 1. 18:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"És mik ezek a jelek? Mert beszéltek róluk, de példát nem hoztok fel."

Azért nem, mert nem tudok. Akkor még kínos volt nekem ez a téma, így nem feszegettem. Most már biztosan kifaggatnám őket, de nem vagyok benne biztos, hogy ezek olyan konkrét dolgok, amiket szabályokba lehetne foglalni. Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy ha sokat mozogsz bizonyos körökben, akkor ráérzel bizonyos mozzanatokra, jelekre, mindezt kvázi tudat alatt, így nem is tudod megfogalmazni. Más dolgokban nálam is kialakult már az, hogy egy ember mozgásáról, tekintetéről már megérzem néhány alap jellemvonását, ilyesmi lehet ez is.

2013. márc. 1. 19:24
 23/26 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező.

Kicsit olvasgass vissza, hogy miket írtál. Egyrészről kifejtetted, hogy a legtöbb meleg arca lányos. Hiába nem írtad, hogy az összes, de összefüggésbe hozod a nőies arcot a melegséggel. Szóval úgy gondolod, aki meleg azon következetesen látszik is a dolog."

Hol írtam, hogy lányos?

Azt írtam, hogy nagyon soknak a vonásain látszik, de nem azt, hogy lányos, hanem olyan b*zis.

Nehéz körbe írni, aki érti, érti. Te bizonyára nem.

"„ Biszex gondolom, azért van ilyen, de meleg is? „

Itt megint feltetted a kérdést, hogy vajon létezik-e férfias meleg. Gondolom így juthattál erre a következtetésre: biszexek között lehetnek férfiasak, hiszen ők, csak félig melegek, de hát férfias meleg is létezhet?"

Ne haragudj, de szimplán hülye vagy. Zagyvaságokat hordasz össze, ember legyen a talpán aki érti, hogy milyen káosz van a fejedben.

"Szóval sztem se ártana kicsit a témában utána olvasnod és azok a bizonyos biológia órák se ártanának…"

Azért vegyél már vissza kicsit! Kettőnk közül nem én vagyok az értetlen hülye!

Meg mi az hogy nem ártana utána olvasnom és a biológia órák?

Neked meg nem ártana a valóságban kicsit szétnézned plusz megtanulni elolvasni és megérteni amit a másik ír.

Nehogy már még te állíts be úgy engem mint valami taknyost akinek fogalma sincs az ilyenekről.

Kettőnk közül nem rám lehet mondani.

2013. márc. 2. 09:23
 24/26 anonim ***** válasza:
84%

Tény, hogy nem lányost írtál, de az én olvasatom szerint, ha valaki vagy valami b-zis, az általában lányos dolog. De akkor fejtsd ki, hogy számodra milyen a b.zis arc! De teljesen lényegtelen, hogy lányost írtál-e vagy b.zisat, mert így is rásütsz a melegekre egy bélyeget, amely alaptalan.

Tény, hogy a biszexes gondolatot nehezen tudtam így itt megfogalmazni. Személyesen lehet érthetőbb lett volna. De azért, mert nem értesz velem egyet és esetleg itt gyakorin nehezebben jön át a gondolat, attól még nem leszek h.lye. A kérdésedből továbbra is a te h.lyeséged szűrhető le.

Még mindig kitartok amellett, hogy igenis jobban utána kellene járnod a dolgoknak. Én a valóságban élek, melegként. Te gondolom nem vagy az. Kívülálló heteróként, te nyilván többet tudsz a melegekről, mert életed során találkoztál kettő feltűnő meleggel és egyből leszűröd a sztereotip következtetést.

És itt engem ne osszál ki, mert, ha csak egy kicsit jártass lennél a témában, akkor alapból NEM TETTED VOLNA FEL A KÉRDÉST! Mert ez megint, csak azt mutatja, hogy nem ismered a melegeket. Az a baj, hogy én viszont találkoztam hozzád hasonló emberrel, aki minden áron rá akarja húzni a melegekre azt, hogy mindegyik b.zis. Mert, ha nem ezt akarnád alapból nem kérdeztél volna ilyet.

De nyugodtan ossz ki megint, mert nem értek veled egyet.

2013. márc. 2. 10:15
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
az emberiség kb 5-6 %-a nem hetero, ennek 45 %-a férfi....hány pasit ismersz, aki vállalja, hogy nem hetero?...na ugye...vagyis igen, nagy részük teljesen heteronak néz ki...
2013. márc. 3. 19:22
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van, nem is hinnéd. Valószínűleg ez genetikai adottság kérdése. Vannak olyanok, akik feminin soványsággal, kisfiús arccal bírnak mégis heterók, és ugye a maszkulin, nehézfiúk szintúgy heterók. De ez a két változat ugyanúgy a biszexekre, és melegekre is igaz.
2013. márc. 6. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!