Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak teljesen hetero kinézetű és viselkedésű melegek vagy biszexek? (LENT)
Szerintetek vannak olyan férfiak, akik bár melegek vagy biszexek de külsőre, viselkedésre abszolút olyanok mint a heterok.
Ok, ha akarja ő is férfiasan tud öltözködni, mondjuk kondizik, stb...
De az arcán, a vonásain legalább egy kicsit nem látszik?
Biszex gondolom azért van ilyen, de meleg is?
Nóra, nem hiányzik a biológia órai anyag, köszi!
Vannak b*zis arcú emberek és nemcsak az emok, nyunyók.
Nem azt mondtam, hogy mindenkin látszik.
Persze, hogy vannak!
Nézd végig a nyíltan meleg színészek listáját; van köztük nem egy olyan, akiről ránézésre biztos nem tudnád megmondani, hogy meleg: [link]
Kedves kérdező.
Kicsit olvasgass vissza, hogy miket írtál. Egyrészről kifejtetted, hogy a legtöbb meleg arca lányos. Hiába nem írtad, hogy az összes, de összefüggésbe hozod a nőies arcot a melegséggel. Szóval úgy gondolod, aki meleg azon következetesen látszik is a dolog.
„ Biszex gondolom, azért van ilyen, de meleg is? „
Itt megint feltetted a kérdést, hogy vajon létezik-e férfias meleg. Gondolom így juthattál erre a következtetésre: biszexek között lehetnek férfiasak, hiszen ők, csak félig melegek, de hát férfias meleg is létezhet?
Szóval sztem se ártana kicsit a témában utána olvasnod és azok a bizonyos biológia órák se ártanának…
Hát én egyszer dolgoztam együtt egy meleggel és egy biszexszel. A legfőbb tanulság, hogy ránézésre egyikről sem ugrott volna be, illetve amelyikről még inkább gondoltam volna, az volt biszexuális. A meleg srác első blikkre teljesen átlagos volt, pedig ő teljesen és kizárólagosan b*zi volt.
A másik érdekesség, hogy ők viszont felismerik egymást. Mi azt gondoljuk, hogy egy feminin megjelenésű, piperkőc férfi tuti, hogy meleg, márpedig én szinte mindig tévedtem ezzel kapcsolatban. Ők meg elmondták, hogy a legtöbb hasonló beállítottságú ismerősükről nem is gondolnám, hogy melegek, ők viszont látják (és ahogy figyeltem, többnyire van benne valami). Innentől próbáltam én is eltanulni ezt a radar képességet, de szinte mindig tévedtem.
Amúgy meg nem értem, miért pont a kondizást hoztátok fel, mint férfias viselkedési forma. Jártam már konditerembe és szerintem a gyúrás pont nem egy férfias viselkedési forma. Az oda járó emberek többsége nem azért jár, hogy fittebb és erősebb legyen, hanem, hogy jobban nézzen ki. Nem mintha ezzel a világon bármi problémám lenne (mint mondom, én is megfordultam már ilyen helyen), de ezt egy kifejezetten férfias dolognak tekinteni szerintem elég nagy tévedés.
Ahogy ezek az arcok ott feszítenek a tükör előtt a frissen bedurrant izmaikat mustrálva elégedetten, ahogyan éppen tanácsot kérnek egymástól, hogyan lett ilyen szép formája a másik mellizmának, vagy amikor éppen azt ecsetelik, hogy a héten éppen hány kilót adtak le, konkrétan az jut eszembe, hogy nőket látok. Mint mondtam, nincs ezzel semmi problémám, de én ettől cseppet sem látom őket férfiasabbnak, hogy finoman fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!