Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a GYK előtt milyen volt az élet a Földön?
Hogy intézték az emberek a párkapcsolati gondjaikat??
Hogyan éltek szexuális életet??hisz nem volt aki elmagyarázza,hogy mi az ott..és leírja lépésről-lépésre a használati utasítást...
Honnan tudták,hogy terhesek???
Vagy hogy milyen betegséget kaptak el??
Vajon lett valaki depis, mert nem tudta,hogy vajon egy centivel nagyobbnak kéne lenni...vagy kisebbnek.... ?
Kíváncsi vagyok, vajon hogy tudtak élni az emberek ezelőtt?...
Neeee..én is nagyon nevetek a linken:DD
Bár nem ez a kategória, de az agyi szintnek megfelel ez a kérdés például:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Egyik kedvencem:DD
Ez naggyon kemény :DDD
az én másik örök kedvencem (a komment tulajdonosa belopta magát a szívembe!! :D )
egyből ez ugrott be,mikor a volt munkahelyemről volt szó az elmaradt papírok miatt.. főleg hogy a főnököm egy f.sz volt :DD
Csodás. Világbéke volt, a japánok szerették a kíniakat, az amcsik segítették az arabokat. senki sem csalt meg senkit, mindenki őszinte volt, és ezért a másik nem harapta le a fejét + pszichológushoz sem jártak az emberek. Mindenki egészségesen táplálkozott, eleget mozgott. A fizetések mindenki számára megfelelőek voltak.
És itt valaki megalapította a gyk-t és, egyből rossz lett a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!