Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a GYK előtt milyen volt az élet a Földön?
Hogy intézték az emberek a párkapcsolati gondjaikat??
Hogyan éltek szexuális életet??hisz nem volt aki elmagyarázza,hogy mi az ott..és leírja lépésről-lépésre a használati utasítást...
Honnan tudták,hogy terhesek???
Vagy hogy milyen betegséget kaptak el??
Vajon lett valaki depis, mert nem tudta,hogy vajon egy centivel nagyobbnak kéne lenni...vagy kisebbnek.... ?
Kíváncsi vagyok, vajon hogy tudtak élni az emberek ezelőtt?...
"Nekem nem alapvetően a nettel van a problémám! Nyilván nagyon hasznos sok szempontból, még a facebook is!"
Vannak haszontalan oldalai is az internetnek, a farszbuk is kb. ezek közé tartozik meg még számtalan példát lehetne felsorolni!
Az igaz, hogy ma már az internet alapvető dolog, de mikor még nem volt akkor az előttünk élő generációk is azért tudták hová kell dugni... :D
Ennyire hülye emberek unatkoznak.:DD
A válaszolók között, főleg fiúknál pedig, mindegyik a lehetőséget látja egy kis pinára, mert a való életben nagy részük szűz, és nem mernek egy csajhoz sem odamenni.Így inkább gépen keresztül vagánykodnak.
Most kiírnék egy kérdést, hogy
'19 éves lány vagy.Szűz.Szeretnék ismerkedni.Valaki privát?'
Annyi üzenetet kapnék, hogy hajnali kettőig a sírás elkapna, mire mindre válaszolnék:DD
Na jó..Kb minden 10. kérdés azért néha komolyabb, meg normális kérdés.Ne legyünk szemetek:D
Tonik
Az egyik kedvenc normális és komoly kérdésem a következőről szólt: el lehet e veszíteni úgy a szüzességet,ha a párocska védekezik?
nem szó szerint idéztem,de asszem érthető... :DDD
egyébként nem vagyok ám gonosz, de könyörgöm, ilyenek után??
Ha rossz a kedvem és épp nincs hova kimozdulni,ez az oldal tökéletesen felvidít :D
Na igen, ha már a net segít abban,hogy megtanulja valaki, ne csodálkozzon,hogy nincs kivel kipróbálni...
Normális ember gyakorlatiasabb.. :D
Arrol nem is beszelve,mikor fiuk irnak valaszokat lanyok neveben vagy eppen forditva.
Onigazolasbol vagy,hogy manipulaljak a masik nemet.
Pl feltunoen sok lany szereti lenyelni a spermat es feltunoem sok ferfi szereti a szoros puncit nehany valasznal.
Az egyik kerdezo valamelyik nap arra volt kivancsi,hogy miert adjak ki magunkat ilyen sokan nonek itt.
Azert kerdezte,mert mar tobbszor elofotdult vele,hogy privat uzenetet irt egy valaszolonak,aki sajat bevallasa szerint imadja,ha minden nap jol seggberakjak,meg imad szopni,stb,es folyton pasik valaszoltak vissza neki.
Es tenyleg nehany kerdesnel annyira nyilvanvalo,hogy kamuznak es masnak adjak ki magukat.
Ez az oldal a kamuzasrol,a f.szveresrol es a trollkodasrol szol.
Na meg a szuz fiukak onsajnalo,nogyulolo kerdeseirol es hozzaszolasairol.
Én is erre használom leginkább az oldalt, néha azért igyekszem a komolyabbik énem elővenni.Mint például itt.
Szóval látod, már megérte, hogy működik ez az oldal.Hülyék nélkül meg unalmas lenne az élet.:D
Amúgy a szülők is egy kicsit hibásak, hogy ilyen alap dolgokat nem magyaráznak el a gyereküknek, hogy például húzzál gumit.Erről jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=aPpQfficc2k
Ez lehetne az oldal himnusza:DD
Ohh igeen, ismerem a számot! :D
Bár szerintem,akikre vonatkozik, nem értenék,hogy miért pont ez... :DD
Na igen,elég gáz,hogy ennyi barom van egy helyen... de ha már így van, nézzük a poénos oldalát :)
Ha már kedvenc kérdésnél/kommentnél tartunk, ezt imádtam, legalább 5 percig hangosan szakadtam a röhögéstől :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!