Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van abból elegem, hogy mindenkinek szinte magától értetődő, hogy egy 22 éves férfinak már volt több barátnője is?!
Gondolom nem vagy az a bulizós, igyunk hányjunk, feküdjünk bele típus. Persze barátnőt 1000 féle módon lehet szerezni, de ismerkedni ma már alig lehet máshogy...
Mondjuk egyet talán már illett volna beépíteni...
hát én nem tudom. pl nekem bátyám szintén 22 , és még nem volt barátnője....futó kalandja talán lehetett, nem tudok róla ,nem is akarok, de furának találom,h ennyi idősen miért nem akar barátnőt már,,h nem igényli
én a húga vagyok ,18,és úgy érzem szükségem lenne vkire magam mellett,aki ott van támogat ,ha kell ,velem van ,ha boldog vagyok.egyszerűen igényelném,de nincs ilyen személy az életemben...mert elrontottam,eltaszítottam magamtól azt,,akit szerettem. na elég az önsajnáltatásból,ez más téma.
Mindegy is, kitartás,erő,akarat és szép az élet :)
nem szabad szomorkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!