Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hoznád össze, vagy legalábbis ismertetnéd össze két ismerősödet?
Miért kéne beleszólnom más életébe?!
Ha meg csak az ismeretségük bővítéséről van szó, hát nagyon egyszerű... Mind a kettőt egyszerre elhívod valahova... (sörözni este, buliba hétvégén) Nem olyan nagy kunszt ez...
Fogsz egy nagyobb társaságot (5-6 fő) és elmentek pl játékterembe azt bemutatod és ha beszélnek csak rájönnek hogy hasonlóak. Te meg "lökdösd" őket egymás mellé.
Ahogy én barátnőm csinálta amikor megpróbáltam elhívtam a srácot velünk aki tetszett épp szemeztem vele amikor meglökött hátulról és neki estem. És csak annyit mondott nevetve hogy "bocsi" majd tovább állt... Hát én azt hittem megölöm XD de nyilvánvaló volt mindkettőnknek miért csinálta és mindenkinek hogy tetszünk egymásnak csak nekünk tartott el egy ideig hogy ezt egymással is közöljük. De azóta is (1 éve) együtt vagyunk :D
Szóval sok sikert légy leleményes :) Csak nehogy az ismerősök előbb öljenek meg mintsem hálálkodjanak XD
dejó fej vagy:) szerintem egy házibuli jellegű dolog, ahol vagytok kb 10en, ilyen iszogatós, dumálgatós, hülyülős estére hívd el őket, pl szüli/névnapod alkalmából, ha mostanában van.
csak mutasd be őket egymásnak, aztán majd alakul köztük a dolog, ha tényleg összepasszolnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!