Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy néz ki a bokalánc fiúkon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki a bokalánc fiúkon?

Figyelt kérdés
Mármint a hetero fiúkon. Ez tipikusan női ékszer? Vagy uniszex, mint a nyaklánc, gyűrű, karkötő?
2009. szept. 8. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan női ékszer! Csak akkor vedd fel,ha 2 fiú közti kapcsolatban, Te vagy a lány...
2009. szept. 8. 14:58
 2/13 anonim válasza:
92%
Elsősorban női ékszer, főleg ha nemes fém. Fából, nagy gyöngyökből el tudom képzelni nyáron férfin is. Kicsit deszkás/beach hatású. Sok afrikai/amerikai törzsnél hordanak ilyenket. De ezeket inkább bokapántnak hívnám.
2009. szept. 8. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekem fura ha egy férfin bokaláncot látok. De ha neki így jó hordja.
2009. szept. 8. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez az egy még valóban csak és kizárólag női ékszer. szerintem szarul is nézne ki.
2009. szept. 8. 16:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Eredetileg a fülbevaló is női ékszer volt, nem?
2009. szept. 9. 12:51
 6/13 A kérdező kommentje:

"Te szoktál fiú létedre bokaláncot hordani? Nem Ricsinek hívnak véletlenül?

Ezt az üzenetet a gyakorikerdesek.hu oldalon keresztül küldte neked az e-mail feladója."

Szoktam. Nem. Másképp hívnak. (Olyat hordok, mint amilyet a második válaszoló írt le. Bőr+fa+kötél+csont.)

2009. szept. 10. 12:32
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
homárfaktor
2009. szept. 12. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
a fülbevaló sokak szerint még mindig női ékszer
2009. szept. 12. 20:16
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Jajj neeeee... a fiúk már elvették a sminkcuccokat, a rózsaszín felsőt, fehér nadrágot, műkörmöt, hajvasalót a csajoktól. Mi a fenét akartok még??? Szülni esetleg???
2009. szept. 12. 20:23
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Egy Ricsi nevű srác küldött nekem egyszer magáról bokaláncos képeket, és neki nagyon jól állt ez az ékszer. Szóval nem minden esetben rossz fiún a bokalánc.
2009. szept. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!