Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számit csajok, nők nektek az, hogy mennyi szőr és hol vana a fiúkon, férfiakon?
Figyelt kérdés
hol lehet és mennyi és hol nem tudjátok elviselni.
soroljátok fel légyszi
farpofa,közte,felkar,hát,fül,nyak,has,ujjak,comb,stb...
2010. jan. 21. 21:30
4/11 anonim válasza:
Én nem szeretem a csupasz pasikat! Hónaljban és arcon legyen sima mint a babapopsi, a kényes területen legyen rövidre vágva,de máshol (láb, kar, comb) ne legyen szedve.
5/11 anonim válasza:
Izlések és pofonok:)
Én pl a csupit szeretem.
felkar,has,comb(ha nem túl..)sztem ezeken lehet szőr:)
6/11 anonim válasza:
Én a mindenhol sima, szőrtelen, b*zikás pasikat imádom!! A fiú barátaimnak, és a páromnak még a szemöldöküket is fazonra igazítom!
7/11 anonim válasza:
nekem csak annyira számít, hogyha puszilgatom, és simogatom, akkor ne mindig egy szőrgolyót puszilgassak, vagyegy szőrcsomót simogassak, szeretném néha a bőrét is érezni.
8/11 anonim válasza:
szemöldök, szempilla, haj. ez az összes szőr ami lehet (és legyen is!) rajta. nekem ez jön be.
20/L
9/11 anonim válasza:
én azt szeretem, mikor olyan szőrös a pasim, mint egy gorilla
10/11 anonim válasza:
hónalj, arc, intim tájék.. ezeket borotválja, a többi mindegy:) nem szeretem a csupasz pasikat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!