Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek valakit, hogyan vallanátok be annak az embernek, hogy nagyon tetszik nektek és szeretitek őt?
Fiú vagyok, szóval lánnyal szemben.
Nem vagyok egy jó pasi, nem is nagyon kaptam esélyt az élettől ezidáig és eleve félek a csalódástól több ok miatt is, de ezeket nem szándékozom elmondani most.
Hozzám képest kissé fiatal, nagyon szereti az animéket, amit én is szeretek, nem tagadom.
Nagyon szeretek vele beszélgetni és totál belezúgtam.. Minden nap várom őt, hogy tudjak vele dumcsizni.
Majd lesz egy ilyen (ő részéről egy baráti találkozás), nem tudom, merjem e neki elmondani akkor, hogy szeretem?
Annyira rosszul esik, hogy a bátortalanságom miatt nem kellek senkinek, hogy totál félek már a csalódástól, nem is merek már úgy nyitni sem.. Pls, valaki kis help..
Nem lesz ebből semmi... A depresszió miatt, hogy milyen jókat elbeszélgettünk, teljesen megfeledkeztem arról, hogy miről is beszélgettem vele már.
Annyira idióta vagyok, nem szabadott volna beleszeretnem, mert nem fog esélyt adni, ő totál biztos hogy csak barátként fog rám nézni, mindig.
Végem van, össze omlottam, ebbe a nyomorult életbe úgy sincs egy olyan lány se akit érdekelnék, vagy kellenék neki.
Megakarok halni végre, eltűnni örökre, nem akarok többé szenvedni! :'(
Nem kell túldrámázni , nem a clannadban vagyunk .
- na jó ezt a poént muszáj volt :D
De tényleg hívd el animézni :D
A szerelem, a küzdelem, minden csak fáj. Gyűlölöm magamat végleg. Szánalmas senki vagyok :'(.
Nem akar valaki lelőni? Adok címet komolyan :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!