Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy neki mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy neki mindig minden összejött mióta átvert, nekem azóta meg semmi?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. A történet a következő: összejöttem egy fiúval, akibe nagyon régóta szerelmes voltam, együtt voltunk fél évig de közben kiderült hogy nem is szerelmes belém csak fellángolás volt + tapasztalatot akart. Még mindig szeretem bár ez lehet hogy most mellékes. Próbáltam őt boldoggá tenni, többet foglalkoztam azzal ő mit akar és mi neki a jó, mint azzal hogy nekem mi...(pl. épp mihez volt kedve, mennyit volt kedve találkozni stb) Én természetesen nagyon szerettem, szóval teljesen a a padlóra küldött. Neki mikor összejöttünk nem is volt baráti köre, otthon ülős volt akit senki se ismert. Miután dobott megnőtt az önbizalma, összebarátkozott pár emberrel (nem tudom hogy), bekerült egy elég jó társaságba, azóta népszerű, mindenki szereti, és olyan barátnője van akinek a nyomába se érek. Az én életem semmilyen pozitív irányba nem haladt, pedig próbáltam ismerkedni, és ezt értem fiúkra és lányokra is. Teljesen nullának érzem maga azóta, úgy érzem nem csoda hogy dobott hiszen semmiben sem vagyok olyan jó mint ő. Nem tudom hogy hogyan szedjem össze az önbizalmam, úgy érzem hiába tudom hogy ki kell lendülni ebből nekem, de mintha a világon semmi okom nem lenne az önbizalomra...

u.i.: nem tudom miért, de ki nem állhat, a baráti köre csak hallott rólam de úgy tudják hogy egy undorító r*banc vagyok.

Igazából csak tanácsokat szeretnék, ti mit tennétek a helyemben, nagy segítség lenne.

2013. febr. 18. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Figyelj csak tanácsokat szeretnél. Itt viszont az van :

Nehezen beszélgetsz. - Kezdj el beszélgetni másokkal -Fail

Menj el egyedül - Nem mész egyedül - Fail

Menj el a barátaiddal - A barátaid nem mennek - Fail

Menj oda a fiúkhoz -Fail-Fail -Egyetértünk.

Nem tudom, hogy suliba jársz vagy dolgozol, vagy mindkettő, de így, hogy otthon-suli-suli-otthon útvonalon, max a BKV ellenőr szólít le. Nem fog menni.

Azaz vagy kénytelen vagy valami olyat tenni amit nem szeretnél, például egyedül bulizni.

Vagy kénytelen vagy új dolgokat tenni az életedben. Eljárni például sportolni, edzőterembe, Salsa tanfolyamra, egyéb tánc tanfolyamra. Bárhová ami érdekel. De ehhez valamit bele kell gyömöszölj az életedbe, valamit változtatnod kell és a változások fájnak eleinte.

2013. febr. 18. 22:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem, szóval valamelyiket muszáj lesz bevállalnom... majd végig gondolom mik jöhetnek szóba :) Pl az edzőterem hangzik eddig a legjobban. Köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. febr. 19. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!