Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs sok fiúnak önbecsü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sok fiúnak önbecsülése?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok lánynak sincs, mielőtt ezzel jönne valaki, de most nem ez a kérdés. Konkrétan arra gondolok, hogy van egy szép lány és már csak ezért benyalnak neki tövig. Ez a legtöbbre vonatkozik, ezt látom. Nagyon nagy tisztelet a kivételnek!
2013. febr. 18. 06:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én nem nyalok be neki. Letapizom, lesmárom, ha nincs semmi, akkor csá
2013. febr. 18. 14:14
 22/22 anonim ***** válasza:

Csodálom a kérdésed éleslátását és bölcsességét! le vagyok nyűgözve az érzékenység által, amivel ráérzel társadalmunk problémáira! Minden bizonnyal gyönyörű szép is vagy, hiszen van tapasztalatod az ilyen nyalizós fiúkkal, és kedves, hiszen megadod a tiszteletet azoknak, akik nem hízelegnek.

És a szemeid is káprázatosak, hiszen ezt látod velük, márpedig én nem vettem észre az én átlagos szemeimmel, ez lehet tehát a nyitja a dolognak!

Megérte megszületnem, hogy olvashattam egy varázslatos, értelmes, érzékeny és tapintatos lány szavait, köszönöm!

2013. febr. 18. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!