Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sok fiúnak önbecsülése?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok lánynak sincs, mielőtt ezzel jönne valaki, de most nem ez a kérdés. Konkrétan arra gondolok, hogy van egy szép lány és már csak ezért benyalnak neki tövig. Ez a legtöbbre vonatkozik, ezt látom. Nagyon nagy tisztelet a kivételnek!2013. febr. 18. 06:40
1/22 anonim válasza:
Most mi is a kérdés?! Attól nem lenne egy fiúnak önbecslése, hogy szépeket mond a jó csajoknak vagy mi?
2/22 anonim válasza:
Mert a lányok már a földbe tiporták, azért!
3/22 A kérdező kommentje:
Egy kis szövegértelmezés kellene kedves első válaszoló. Bár nem standard nyelvhasználatot használtam:D Tudod mit jelent a "tövig benyalni" kifejezés?
2013. febr. 18. 07:01
4/22 anonim válasza:
Én ilyenen gondolkodtam, és én meg pl fiuként azt is észrevettem, hogy nemcsak a szép lányoknak nyalnak be, hanem fiuk a nagyobb darabnak. Nemtom ez valami ösztönös falka dolog lehet, hogy behunnyászkodik az ember annak, akit jobbnak tart magánál, viszont nem mondja ki. Érted? Ez valami ilyesmi érzés így belegondolva.
5/22 A kérdező kommentje:
4.
Igen, értem. Viszont akkor kérdés, hogy miért tartja magánál jobbnak mikor nincs rá semmi különösebb oka. Hm...Talán megint az a híres média az oka.
2013. febr. 18. 07:33
6/22 anonim válasza:
Nem. Azért, mert látja, hogy a többi is nyal, meg tiszteli és akkor azt hiszi hogy ő tényleg valaki akinek nyalnak. Figyeld meg. Érdekes dolog ez. De lényegében a többiek hitetik el a másikkal is, hogy nem a semmiért "valaki " az akinek nyalnak.
7/22 anonim válasza:
Mért kell megint általánosítani?
8/22 anonim válasza:
ez nem álltalánosítás. az írta, hogy "sok" nem azt, hogy " mind"
9/22 anonim válasza:
Az sem igaz, hogy sok. Érdekes a környezetemben alig van ilyen ember.
10/22 anonim válasza:
vagy nem tudsz róla, mert leplezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!