Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs sok fiúnak önbecsü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sok fiúnak önbecsülése?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok lánynak sincs, mielőtt ezzel jönne valaki, de most nem ez a kérdés. Konkrétan arra gondolok, hogy van egy szép lány és már csak ezért benyalnak neki tövig. Ez a legtöbbre vonatkozik, ezt látom. Nagyon nagy tisztelet a kivételnek!
2013. febr. 18. 06:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Most mi is a kérdés?! Attól nem lenne egy fiúnak önbecslése, hogy szépeket mond a jó csajoknak vagy mi?
2013. febr. 18. 06:50
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert a lányok már a földbe tiporták, azért!
2013. febr. 18. 07:00
 3/22 A kérdező kommentje:
Egy kis szövegértelmezés kellene kedves első válaszoló. Bár nem standard nyelvhasználatot használtam:D Tudod mit jelent a "tövig benyalni" kifejezés?
2013. febr. 18. 07:01
 4/22 anonim ***** válasza:
Én ilyenen gondolkodtam, és én meg pl fiuként azt is észrevettem, hogy nemcsak a szép lányoknak nyalnak be, hanem fiuk a nagyobb darabnak. Nemtom ez valami ösztönös falka dolog lehet, hogy behunnyászkodik az ember annak, akit jobbnak tart magánál, viszont nem mondja ki. Érted? Ez valami ilyesmi érzés így belegondolva.
2013. febr. 18. 07:22
 5/22 A kérdező kommentje:

4.

Igen, értem. Viszont akkor kérdés, hogy miért tartja magánál jobbnak mikor nincs rá semmi különösebb oka. Hm...Talán megint az a híres média az oka.

2013. febr. 18. 07:33
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem. Azért, mert látja, hogy a többi is nyal, meg tiszteli és akkor azt hiszi hogy ő tényleg valaki akinek nyalnak. Figyeld meg. Érdekes dolog ez. De lényegében a többiek hitetik el a másikkal is, hogy nem a semmiért "valaki " az akinek nyalnak.
2013. febr. 18. 07:43
 7/22 anonim ***** válasza:
Mért kell megint általánosítani?
2013. febr. 18. 07:43
 8/22 anonim ***** válasza:
ez nem álltalánosítás. az írta, hogy "sok" nem azt, hogy " mind"
2013. febr. 18. 07:44
 9/22 anonim ***** válasza:
Az sem igaz, hogy sok. Érdekes a környezetemben alig van ilyen ember.
2013. febr. 18. 07:46
 10/22 anonim ***** válasza:
vagy nem tudsz róla, mert leplezik.
2013. febr. 18. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!