Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hazudnak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy 25 éves úrt. Megismerkedésünk után, elkönyveltem bárányka típusnak, mert olyan türelmesnek és kedvesnek látszott. Saját bevallása szerint ritkán lehet kihozni a sodrából, de akkor ne legyek ott, mert a báránykából oroszlán lesz. Így is tettem. Bevallom őszintén, nem vagyok tökéletes, ezért hát előfordul amikor valamit nem nézek jó szemmel azt szóvá teszem. Sőt, mi több, bevallom, előfordul, hogy ingerültebb vagyok átlagos természetemnél. Ezzel az úrral is így történt. Csak egy kis apróság, amit egykönnyen el lehetett volna simítani - talán 2 ilyen eset állt fennt, amikor is az úr szó nélkül kilépett az életemből. Azóta sem láttam többé.

20,l

2013. febr. 17. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ilyet kijelenteni soha nem lehet! Sem a férfiakra, sem a nőkre, nők és férfiak között is vannak akik olyanok amilyenek, minden ember más minden szempontból! Persze pechje mindenkinek lehet hogy éppen kibe "botlik" bele a saját szempontjából, mert ez is lehet némiképpen relatív, de így nem állja meg a helyét hogy a férfiak hazudnának.
2013. febr. 17. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem a kedves/"bárányka" típus könnyen összetéveszthető a sunyisággal...
2013. febr. 17. 20:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Azok a kedves moderátor úrak kitépték az egyik legjobb itteni irományomat, mert provokatívnak gondolták. Nocsak, és ha én nem gondoltam annak? Olyan jól megírtam. :(
2013. febr. 17. 21:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Az egy nagy terjedelmű, regényesen megfolgamazott magyarázat volt!! menjenek a f*nébe...
2013. febr. 17. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:

:) ne légy annyira ideges vasárnap este

tényleg jó volt, nekem is tetszett

de különben akkor ez valós probléma? mert ha igen, akkor ahhoz 2 ember kell, szerintem

2013. febr. 17. 21:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Valóságos esetet írtam le, két különböző esetet amúgy. De könnyen elhiszem, hogy mivel mindkét úr 25 esztendős, a kedves moderátor feltételezte, hogy ugyanarról a személyről beszélek. Onnan gondolom, hogy csak eddig fog az eszük, mert a fiú-barátomról szóló kérdéseket olyan rendszerességel tették át a szerelem kategóriába, hogy már inkább én is szerelembe tettem. :D

Az esetek már elavúltak, nem érdemes foglalkozni velük (igazából).

2013. febr. 17. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!