Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hazudnak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy 25 éves úrt. Megismerkedésünk után, elkönyveltem bárányka típusnak, mert olyan türelmesnek és kedvesnek látszott. Saját bevallása szerint ritkán lehet kihozni a sodrából, de akkor ne legyek ott, mert a báránykából oroszlán lesz. Így is tettem. Bevallom őszintén, nem vagyok tökéletes, ezért hát előfordul amikor valamit nem nézek jó szemmel azt szóvá teszem. Sőt, mi több, bevallom, előfordul, hogy ingerültebb vagyok átlagos természetemnél. Ezzel az úrral is így történt. Csak egy kis apróság, amit egykönnyen el lehetett volna simítani - talán 2 ilyen eset állt fennt, amikor is az úr szó nélkül kilépett az életemből. Azóta sem láttam többé.

20,l

2013. febr. 17. 19:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem, mi ferfiak masfele emberek vagyunk, sosem hazudunk...
2013. febr. 17. 20:00
 2/16 anonim ***** válasza:

[link]

Teljesen véletlen épp most olvastam. Érdemes, mert szinte mintha neked írták volna!:)

2013. febr. 17. 20:01
 3/16 anonim ***** válasza:
lol
2013. febr. 17. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:
nem értem az egészet, de miért urazod?
2013. febr. 17. 20:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Probal ironizalni a kicsike. :D
2013. febr. 17. 20:04
 6/16 ASOT ***** válasza:
100%

A teringettét neki! Hazudott? pfff...

Igen mind hazudunk semmi sem igaz amit kimondunk bunkók vagyunk hazug disznók, köcsög kis nyavajások vagyunk mind, kisz mockosz ge*ik vagyunk mind! :)

Nyugi valószínűleg csak meggondolta magát, vagy valami megváltozott. vagy nem is gondolta komolyan..vagy bármi, vagy lehet h kiküldték Irakba.

2013. febr. 17. 20:06
 7/16 anonim ***** válasza:

irónia? nekem nem jött le, sőt a sztorit sem értem

ASOT, nem volt jó napod? :)

2013. febr. 17. 20:07
 8/16 ASOT ***** válasza:

Pfff hát még messze van sajnos a reggel...:)

(de csak hülyeségből írtam)

2013. febr. 17. 20:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a f*sztarisznya elhagyott attól még nem minden pasi hazudik.
2013. febr. 17. 20:16
 10/16 NagyD1990 ***** válasza:

Tehát lebáránykáztad, csak mert olyan erényei vannak, mint a türelem és a kedvesség, majd elmondta neked, hogy ő is ember ezért vannak időszakok, mikor ingerült lesz, de jobban szeretné, ha te ezt az oldalát nem ismernéd meg. Majd az ismeretség közben olyan dolgokat tett vagy mondott, ami neked nem tetszett benne, és ezt kissé ingerülten közölted vele. Majd ő angolosan távozott az életedből.

Egy tanács: ne akard rövid ismeretség után megváltoztatni a másikat!

2013. febr. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!