Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy elrontottam félig-meddig az életemet azzal, hogy 24 éves koromig nem csajoztam aktívan?
Nincs célod? Anélkül pedig nem lehet előre jutni... Ki kell találnod, hogy mit vársz magadtól és az életedtől ahhoz, hogy meghatározd az utat, amire lépsz.
Egyébként megjegyezném, hogy ha eddig nem tört rád a kiélési vágy, szerintem ez után sem fog előjönni. De ez persze csak az én véleményem.
Mért rontottad volna el?
Legalább volt időd a haverokra, tanulásra, a családodra és minden másra.
Én 19 vagyok, pasiztam már, volt kapcsolatom és bár nem bánom, mégis úgy érzem nem jutottam annyival előrébb, sőt csak kisebb bátorságra tettem szert és ennyi.
Menj el szórakozni, ismerkedj, gondolom barátilag tudsz kapcsolatot kialakítani, utána meg úgyis jönnek a dolgok magától. :)
19/L
Én is 24 éves vagyok, de cserélnék veled szívesen, mert megbántam az összes elpazarolt időmet amit nőkre fecséreltem.
Cserélünk??? :D
1. brian tracy phoenix szeminárium
2. PUA könyvek
3. testépítés
[link] Olvasd el, nem fogod elhinni amíg ki nem próbálod. :P (étrend legyen)
4. siker
"Már abba se vagyok biztos, hogy egyáltalán megtapasztalom, milyen is egy párkapcsolat úgy általánosságban. :D"
Ez rajtad múlik. Ha úgy gondolkodsz, hogy neked már úgy is mindegy, akkor tényleg mindegy. Viszont ha úgy döntenél, hogy itt az ideje a változásnak, akkor azért tenni is kell.
ja, ő tehet, de ha sorozatos elutasításba kerül, vagy mindig olyan csajokat fog ki akik párkapcsolatba élnek akkor gyúrhat meg szedheti a sok sz@r tömegnövelőt, nem fog vele összejönni senki.
Olcsó kis k*rvákat összeszedhet a buliban ideig óráig, de ez nem számít dicsőségnek, se nem párkapcsolatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!