Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elrontottam volna? Nem kellett volna?
Van egy srác (25), akivel (mondhatni) együtt dolgozom. Mindig ő szól, ha munka van. Nagyon tetszik, legutóbb kettesben dolgoztunk, és megszólalni is alig mertem. Facebook-on néha beszélgetünk (múlt csütörtökön írtam neki, nem nézte meg).
Tegnap megböktem Facebook-on. Lehet, hogy nem kellett volna, mert 'kisfőnök' szerű a munkahelyen, és félek, hogy hátrányom lenne a későbbiekben e miatt.
Mit kellene tennem?
19l
"megböktem"
Ez mit takar mond már el mert nem mindenki lakik a facebook-on
Szerintem nem gáz, ne aggódj.
Ha a facsén beszélgettek, egy kedves "bökés" simán belefér.
De ne a facebook-on élj már. :DD
A másik meg, hogy nyugodtan szólalj meg élőbe is, ne akard, hogy azt higgye, hogy te csak a facebook-nak élsz és máshol nem is mersz hozzászólni. :)
Amúgy ha egy hete nem nézett fel facebook-ra ott aztán bökdösheted. :D Bár az is lehet, hogy fent volt csak nem írt vissza... Bár melyik esély előfordulhat, de legjobban élőbe tudod megnézni, hogy lehet-e több a tetszésből.
19/L
"MEgböktem"?? Basszus 19 éves vagy és nem 12... Ráadásul a srác se kölyök, hanem már 25 éves felnőtt.
Ez nagyon gáz!
jajj, de birom ezt az antifészbuk hisztit. Hogy én ugyan nem leszek fenn soha, meg nem adok el a lelkem az ördögnek, közben a kölök accountjával meg órákig lesegeti esténként. Nem egy ismerősöm ilyen.
A jó oldalait kell nézni a közösségi oldalnak, van belőle bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!