Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sms-ben minden egyszerűbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sms-ben minden egyszerűbb?

Figyelt kérdés

Legyen szó akár egy közeledés visszautasításáról vagy szakításról. Az esetek többségében ezt tapasztaltam. Csak nem tudom...néha ezt kicsit gerinctelennek érzem.

Ti, hogy vélekedtek erről? Ti is így szoktátok?

Sárky

2009. szept. 7. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gerinctelen is! Kis fiataloknál van ilyen általában. Ilyen dolgokat személyesen kell megbeszélni.
2009. szept. 7. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor intéztem sms-ben (persze szakítást nem), de azt mondom, ne tegyétek. A lehető legrosszabb, amit tehettek, hogy nem a szemébe mondjátok a dolgot.
2009. szept. 7. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan,ez egy gerinctelen dolog,de tény,hogy jóval egyszerűbb,hisz nem kell a másik szemébe nézni.Azt gondolom,ha a jó dolgokat személyesen csinálja az ember és meg sem fordul a fejében,hogy pl a testi örömöket kiváltsa egy sms-el,akkor a szakítást,se így akarja megoldani. Lány vagyok,de sajnos velem is megtették már ezt a srácok,nem is egy és akkor nagyon fájt.
2009. szept. 7. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A leggerinctelenebb dolog az sms-esben szakítás... Ha teheted inkább találkozz vele ekkor is fontos a személyes kapcsolat. Igazából ha más kifejezésről van szó például a szeretettnek ott könnyebb becézgetned meg leírnod a dolgokat... Ott nem tudsz ugyebár elpirulni annyira így olyna dolgokat is lemersz írni amit kimondnia "ciki"-nek tartasz.

20/L

2009. szept. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!