Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Allergiás vagyok az izzadságomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Allergiás vagyok az izzadságomra?

Figyelt kérdés

Néhány hete, ha megizzadok, szúnyogcsípésszerű kiütésekkel lesz tele a testem(a karjaim és a combom), nagyon sűrűn. Utána fél órán belül eltűnnek. Amíg ott vannak, nagyon viszketnek. Mi lehet a bajom?

Így merjek egyáltalán szexelni?:D

2013. febr. 16. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, AIDS-es vagy!!! Nehogy bárkivel is érintkezz..
2013. febr. 16. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Szexelhetsz, csak nehogy gyereked legyen, mert az is olyan tuskó lesz mint te. :)
2013. febr. 16. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Az izzadság savas, lehet, csak "kikezdi" a bőrödet...

Vagy csak több baktérium van jelen a kelleténél. :)

Szerintem nem kell aggódnod, főleg, ha rövid időn belül elmúlik...

Nem újítottál be deo/testápoló terén? Lehet, arra allergiás a bőröd.

2013. febr. 16. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszitek viccesek vagytok kis hülyegyerekek? Azért tudni kéne hol a határ és mivel lehet viccelődni.
2013. febr. 20. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
...ráadásul mégha tényleg vicces lenne. De egyszerűen csak nyomi a beszólás, mint ti magatok.
2013. febr. 20. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem tehetted volna fel ezt a kérdés, mert már pólyás csecsemőként elhalálozol, lángész.
2013. febr. 20. 22:14
 7/8 A kérdező kommentje:
"Néhány hete.."
2013. febr. 20. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
#6: Szövegértelmezéssel hogyálsz? Lángész ;)
2013. febr. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!