Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tünetei lehetnek ha valaki allergiás a síkosítóra?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 14:25
1/4 anonim válasza:
Nos én például allergiás vagyok rá,és nekem iszonyú viszketést,meg bőrpírt okozott odalennt!Azt hittem megbolondulok,rettenetes volt.
Először azt gondoltam valami baci vagy gomba,aztán kiderült,h allergia!Sajnállak,ha hasonló cipőben jársz!
23l
2/4 anonim válasza:
15:04 ugye tudod h több féle is van? Van vízbázisú, olajbázisú, szilikonbázisú, etc... szal attl h az egyikre allergiás vagy nem dől össze a világ
3/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, de a tunetek hasonlóak. Az óvszeren lévore nem reagált így a borom. Sot ugyan ennek a fajtának minimális használatától sem. De most nagyobb mennyiséget használtam és hát...
2011. nov. 18. 18:44
4/4 anonim válasza:
tegnapelőtt 15:28
khm,köszi most újat mondtál!
a víz-és az olajbázisúra is allergiás vagyok,ezért
a többivel már nem kísérletezek!
Szerencsére ritkán szorulok(szorulnék) a használatára,ezért a fenti okokból kifolyólag inkább más módszerhez folyamodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!